Fotbal intern

Gigi Becali, interdicție pentru jucătorii de la FCSB. “Gata! S-a terminat cu asta!”

01.09.2019 | 14:08
Gigi Becali interdictie pentru jucatorii de la FCSB Gata Sa terminat cu asta

Narcis Răducan a dezvăluit că Gigi Becali a decis să le interzică jucătorilor de la FCSB să îl mai sune atunci când este vorba despre lucruri tehnice, ci au voie să îl contacteze doar atunci când au probleme personale și au nevoie de ajutorul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali, interdicție pentru jucătorii de la FCSB

“O să divulg un secret acum! Poate că se va supăra (n.r. Gigi Becali) că spun asta. Gigi a decis și nu-i mai dă voie niciunui jucător să-l mai sune. Mă refer la probleme tehnice, strict fotbalistice. Gata! S-a terminat cu asta. A, dacă-l sună vreun jucător în legătură cu niște probleme personale este ok, că vrea să își ia o casă sau mai știu eu ce. Dar în rest, nu mai au voie să îl sune pe patron”, a spus Narcis Răducan, conform Digi Sport.

Printre jucătorii care îl contactează pe Gigi Becali se află și Florin Tănase, lucru confirmat chiar de patronul FCSB-ului. Mai mult, atacantul FCSB-ului chiar a contribuit la transferul lui Ionuț Vînă de la FC Viitorul Constanța, după ce l-a contactat pe Ianis Hagi pentru a-i transmite “Regelui” că există interes din partea roș-albaștrilor pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani.

Florin Tănase în meciul dintre FCSB și Poli Iași din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Tănase în meciul dintre FCSB și Poli Iași din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Ilie Dumitrescu: “Sunt jucători care vorbesc de 6 ori pe zi cu Becali!”

Decizia lui Gigi Becali a venit după ce Ilie Dumitrescu (51 de ani) a dezvăluit că anumiți jucători din lotul pregătit de Bogdan Argeș Vintilă discută frecvent cu latifundiarul din Pipera prin intermediul telefonului, lucru despre care fostul internațional român susține că nu ar trebui să se întâmple la o echipă de nivel mare.

Am informații 100%, sunt jucători care vorbesc de 6 ori pe zi cu Gigi Becali. Sunt jucători care au venit și nu știu Bucureștiul. Vorbesc de 6 ori pe zi cu patronul. Cum să respecte planul tactic? Indiferent ce se întâmplă este imaginea în care nu am crezut că va ajunge echipa asta vreodată”a spus Ilie Dumitrescu.