Fotbal intern

Planul lui Gigi pentru a se bate cu Real şi Barca: “Brânză bio, ouă bio, scoală şi biserică!”

Gigi Becali este decis să investească din nou masiv în academia de fotbal a celor de la FCSB, deoarece doreşte ca într-o zi să se poată lupta aproape de la egal cu marile cluburi din Europa.
21.11.2017 | 14:10
Planul lui Gigi pentru a se bate cu Real si Barca Branza bio oua bio scoala si biserica
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a decis să învestească în sfârşit în academia de fotbal a celor de la FCSB, iar latifundiarul din Pipera a mărturisit că la baza de la Berceni va investi acum încă 1 milion de euro în infrastructură.  ”Am acontat anumite proceduri pe care le fac echipele mari. Aici mă refer la proceduri medicale, de antrenament, de creştere a potenţei fizice, de alergare. Aparaturi care mă costă numai acum un milion de euro. Am plătit deja avansul”,  şi-a început discursul Becali.

Gigi Becali a mai spus că în incinta Academiei, unde disciplina va fi strictă o să construiească şi o biserică. ”Şcoala o fac acolo, îi ţin ca la armată, le fac şi biserică acolo. Mănâncă numai bio, ouă bio, lapte bio, carne bio. Fac şi o făbricuţă de mezeluri acolo, le dau şi acasă când pleacă, să mănânce bio. Au toate aparaturile medicale, totul e acolo. Asta fac, un orăşel. Dacă vreau să mă bat cu echipe tari din Europa atunci trebuie să am şi condiţii dintre cele mai bune”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ştie care este cheia succesului

În final latifundiarul din Pipera a mărturisit şi din ce motive s-a decis să reinvestească în propria academie de fotbal de la Berceni, iar acesta se vrea una de talia celei a lui Gică Hagi de la Ovidiu. “Ca să te poţi bate cu ei , trebuie să faci din punct de vedere medical şi al sănătăţii ceva cel puţin la nivelul lor. Dacă nu faci asta din punct de vedere al alimentaţiei şi al medicinei, nu ai cum să te atingi de ei”

Eu nu zic că o să bat acum Barcelona sau Real Madrid, dar cel puţin vreau să mă ridic cât de cât la nivelul acestor formaţii. Visul meu este să ajung în Liga Campionilor. Vreau să ajung din nou la masa bogaţilor. Am mai fost acolo şi mi-a plăcut cum a fost. Am fost acasă la Real Madrid şi nu vă ascunt că mai vreau să joc cu Real sau să întâlnesc Barcelona”, a încheiat patronul vicecampionilor, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT