Sport

Gigi Becali, ironic când a fost întrebat despre debutul lui Joonas Tamm la FCSB: “Cine? Eu nu am auzit de el!”

Joonas Tamm nu a avut parte de cel mai bun debut la FCSB. Fundaşul din Estonia a avut o evoluţie ştearsă, iar la finalul meciului, Gigi Becali l-a ironizat pe fotbalist.
22.07.2022 | 09:37
Gigi Becali ironic cand a fost intrebat despre debutul lui Joonas Tamm la FCSB Cine Eu nu am auzit de el
Gigi Becali se gândește să renunțe la FCSB după aproape 20 de ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut prima manşă din turul doi preliminar al Conference League, scor 0-1, cu Saburtalo Tbilisi. Roş-albaştrii au avut o evoluţie extrem de modestă, gruzinii mai având câteva situaţii mari de a marca.

Gigi Becali ironizează transferul lui Mihai Stoica: „Am lăsat echipa pe mâna altcuiva”

Joonas Tamm a debutat la FCSB în meciul din Georgia, însă evoluţia fundaşului estonian a fost una modestă. Gigi Becali l-a ironizat în direct la Digi Sport pe apărătorul său şi a trimis câteva săgeţi şi către Mihai Stoica, omul care l-a adus:

ADVERTISEMENT

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu.

Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, a spus Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB l-a lăudat pe celălalt fundaş central, Joyksim Dawa, camerunezul fiind singurul remarcat de patron după meciul cu Saburtalo: „Am crescut la fundașii centrali, că Dawa e fotbalist”.

Nu același lucru se poate spune despre Denis Haruț, care a fost luat în primire de patronul FCSB-ului: „Haruț făcea numai pași în spate, pași în spate, ce faci, mă? Atacă, mă, adversarul!”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Octavian Popescu au fost cei mai criticați de Gigi Becali: „Mă și minunez. Sunt oameni care au uitat fotbalul”

Gigi Becali l-a desființat din nou pe Florinel Coman, în timp ce pe Tavi Popescu nu îl mai recunoaște ca „perla” FCSB-ului: „Coman, am dat trei milioane pe el, nu mai poate să dribleze pe nimeni, dă mingea la adversar. Mă și minunez. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Uită-te la Coman! Dă, bă, gol de acolo! El a vrut să dea cu călcâiul. El nu mai știe să dea în minge.

Octavian Popescu nu mai e ăla, e altul, nu-l mai cunosc. E ceva în neregulă care mă depășește”, a surprins Becali.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează un derby de foc în Giulești cu Rapid și returul cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi, iar o eliminare din preliminariile Conference League l-ar putea face pe Gigi Becali să oprească robinetul cu bani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT