Fotbal intern

Gigi Becali, ironii înainte de CFR Cluj – Sevilla: ”Nu o să mă uit la meci”

20.02.2020 | 12:29
Gigi Becali ironii inainte de CFR Cluj  Sevilla Nu o sa ma uit la meci
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a lansat câteva ironii înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 6.10 este cota pentru „total goluri: 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironii înainte de CFR Cluj – Sevilla: ”Dacă dau gol mă oftic”

”Petrescu nu s-a uitat la meciul nostru cu Dinamo că nu l-a interesat. Are șase puncte avans, e puternic, nu avea de ce să se uite. Dacă era mai strâns clasamentul poate se uita”, a declarat finanțatorul FCSB pe Pro X.

”Nu o să mă uit nici eu la CFR cu Sevilla. Poate o să mă uit până se dă un gol. Dacă dă CFR nu mă mai uit că mă oftic, dacă dă Sevilla gol nu mă mai uit că e terminat meciul”, a fost ironia lui Gigi Becali înainte de CFR Cluj – Sevilla.

ADVERTISEMENT

Varga visează să câștige Europa League

Partida CFR Cluj – FC Sevila, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Dan Petrescu este conștient că echipa sa are șansa a doua în această confruntare, dar speră într-o altă minune, cum a fost și cea cu Unirea Urziceni de acum 11 ani. Chiar și așa, patronul său, Neluțu Varga, speră chiar la mai mult: trofeul la Cluj!

ADVERTISEMENT

CFR, miză financiară uriașă

Impresarul Anamaria Prodan crede în șansele pe care le are CFR Cluj în meciul cu FC Sevilla și spune că în fotbal nu joacă banii. Ea l-a lăudat pe antrenorul Dan Petrescu pentru felul în care pregătește meciurile.

Pe lângă o calificare istorică în optimile Europa League, dubla cu Sevilla reprezintă şi o miză financiară pentru campioana României. Clujenii au avut un parcurs de vis în cupele europene, iar conturile clubului s-au umplut cu banii de la UEFA. FANATIK îţi prezintă câţi bani ar primi CFR Cluj dacă obţine calificarea.

ADVERTISEMENT

Ardelenii, ironii la adresa Sevillei

Andaluzii pornesc cu prima şansă în dubla contra campioanei României, iar FANATIK îţi prezintă o analiză a echipei antrenate de Julen Lopetegui. Sevilla joacă în sistemul 4-3-3, iar fundaşii de bandă au fost un real pericol la aproape fiecare meci.

Înainte de antrenamentul oficial al Sevillei, organizatorii au testat tabela electronică a stadionului şi au afişat o mică ironie la adresa spaniolilor. Pe tabelă era trecut scorul de 4-2 pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: