Fotbal intern

Gigi Becali, ironii pentru Daniel Oprița: ”Băgați încă o fisă de la anul”

11.03.2021 | 17:42
Gigi Becali ironii pentru Daniel Oprita Bagati inca o fisa de la anul
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, l-a ironizat pe antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Oprița, înaintea meciului pe care echipa a doua a celor de la FCSB o va disputa împotriva formației Armatei, în Liga 3.

După ce FANATIK a anunţat în exclusivitate ce jucători vor merge la FCSB II pentru meciul cu CSA Steaua, patronul roș-albaștrilor a oferit o primă reacţie şi a anunţat ce fotbalişti vrea să trimită la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Daniel Oprița a anticipat un prim ”11” pe care FCSB II îl va trimite în partida din prima etapă a returului. Steaua este pe primul loc în seria 4 din Liga 3, cu două puncte peste rivala din weekend.

Daniel Oprița, ironizat de Gigi Becali

După ce Daniel Oprița a declarat că nu înțelege de ce FCSB II a fost plasată în aceeași serie din Liga 3 cu CSA Steaua, Gigi Becali a reacționat prompt și l-a ironizat pe tehnicianul rivalilor într-o declarație oferită pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Iar se plânge Oprița? Păi, băi, nenea Oprița unde voiai tu să o trimită FRF-ul pe FCSB 2? În seriile de prin Moldova? Voi câte mai vreți? Vreți stadionul Ghencea doar pentru voi, vreți să promovați fără să fi dat peste noi, ce mai vreți voi?

Nu vreți și jucători de la noi? Salarii de barosani pe banii statului aveți, iar alții se chinuie de prin Liga 4 pe banii lor. Vezi că Mititelu a luat-o singur de jos și nu l-a ajutat nicio Primărie sau alte persoane de pe la Stat”, a spus finanțatorul FCSB.

ADVERTISEMENT

Becali, încă o înțepătură pentru Talpan

”A ajuns și la pușcărie și tot ține echipa pe banii lui. Le-a dat jucătorilor, antrenorilor și angajaților salarii din banii lui. Iar voi tot vă văitați. Jucați, tată, pe teren, iar dacă sunteți buni, promovați.

Dacă nu, atunci băgați încă o fisă de la anul. FRF-ul tot v-a păsuit, ce voiați să vă mai facă acum? Multe din Ghencea de acolo de la voi sunt făcute pe banii mei, că dacă nu eram eu se alegea praful pe acolo de mult. Dar lucrurile astea un alt nene pe nume Talpan nu le mai spune”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT

Partida CSA Steaua – FCSB II, din prima etapă a returului din Seria 4 din Liga 3, se va disputa sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00. Gabi Balint, susţinător al Stelei, a prefaţat partida şi a lansat ironii la adresa rivalei, care a decis să folosească mai mulţi fotbalişti de la prima echipă pentru duelul de sâmbătă.


  • (P) Cota BETANO pentru CSA Steaua – FCSB 2: 3,10 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT