Sport

Gigi Becali, ironii pentru Ministrul Vasile Dâncu: „Șmecherii au legături cu securitatea, cu autoritățile, eu sunt șmecher doar din gură”

Gigi Becali a vorbit despre ministrul Vasile Dâncu, pe care l-a ironizat și a spus că a fost învins întotdeauna de autorități, amintind de banii pe care i-a adus României din fotbal.
26.05.2022 | 20:46
Gigi Becali ironii pentru Ministrul Vasile Dancu Smecherii au legaturi cu securitatea cu autoritatile eu sunt smecher doar din gura
Gigi Becali, ironii pentru Ministrul Vasile Dâncu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului se consideră doar „șmecher din gură”, în timp ce adevărații câștigători sunt cei care au legături cu securitatea și cu autoritățile.

Gigi Becali, ironii pentru Ministrul Vasile Dâncu

Gigi Becali a vorbit despre Ministrul Vasile Dâncu, pe care l-a ironizat, trimițând mai multe „săgeți” către acesta: „Spuneam și eu așa când eram ofticat, dar nu fac așa. Nu sunt eu șmecher, cum spune domnul Balint, șmecheri sunt cei care consumă din banii statului și le permite legea.

ADVERTISEMENT

Cum să fiu șmecher, dacă sunt mereu bătut. Tot timpul sunt bătut de autorități. Șmecherii au legături cu securitatea, cu autoritățile, eu sunt șmecher doar din gură”.

„Cum să fiu șmecher dacă eu plătesc 200.000.000 de euro din taxe și impozite timp de 14 ani? Am adus din încasări de jucători și din cupele europene, am adus în România banii ăștia.

ADVERTISEMENT

Ca dovadă, că mi-e datoare societatea, nu am băgat niciun ban în buzunar. Am retras, dar a trebuit să bag din nou”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Am demonstrat și voi mai demonstra de ce sunt în stare”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre transferuri, explicând că nu va face nicio mutare, pentru că nu mai vrea să își cheltuiască din avere pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

Singurul caz în care FCSB va aduce un jucător nou la echipă, va fi dacă va veni liber de contract și dacă va avea calitate: „Să-și caute Miron echipă, nu aduc pe nimeni, ce să fac? Eu nu am spus că… să nu creadă cineva că mai bag banii mei la fotbal. Dacă e să aduc un fundaș central gratis și bun, da. Dacă nu, să vină Ovidiu Popescu fundaș central.

Eu nu concep ca domnul Balint, televiziunile, jucătorii și toată lumea să câștige bani, iar eu nu, nu mai fac așa ceva”.

ADVERTISEMENT

„E Dan Petrescu un antrenor serios? Ce datorii are CFR? Au câștigat cinci ani campionatul și au datorii de 25-30 de milioane de euro?

Cum am demonstrat eu că se poate, tocmai așa, e o problemă cu banii? Imediat tai din bani, imediat restrâng, imediat vând ce pot să vând și am demonstrat și o să demonstrez.

Nu vine nimeni la echipă, eu vreau să câștig campionatul, să merg în Champions League și să vând un jucător de 50 de milioane de euro”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT