Sport

Gigi Becali, ironizat de fanii din programul DDB: „Toată echipa ta nu a marcat cât el!”

Gigi Becali a declarat că nu și-l dorește pe Deian Sorescu la FCSB, iar fanii din programul DDB îl iau peste picior după ce dinamovistul a marcat cinci goluri în primele trei etape, cu unul mai mult decât toată echipa FCSB-ului.
05.08.2021 | 13:37
Gigi Becali ironizat de fanii din programul DDB Toata echipa ta nu a marcat cat el
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu e cel mai în formă jucător al lui Dinamo, iar cota sa a explodat după ce dinamovistul a debutat la echipa națională în meciurile cu Georgia și Anglia și a ajuns la 1,4 milioane de euro conform transfermarkt.

Jucătorul a recunoscut într-un interviu pentru FANATIK are o hârtie de la club prin care se poate transfera la orice echipă dispusă să plătească un milion de euro. S-a discutat și despre o posibilitate că Sorescu să ajungă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari din programul DDB râd de Gigi Becali: „Zicea că are jucători mai buni pe postul lui”

Adrian Rebenciuc este primul membru DDB Elite și a vorbit despre cel mai în formă jucător al lui Dinamo, Deian Sorescu, refuzat de Gigi Becali la FCSB: „Poate vine Gigi acum cu 1.500.000 de euro. Zicea că are jucători mai buni pe postul lui. Sorescu a dat 5 goluri, la tine nu a dat toată echipa atâtea”, a spus suporterul conform as.ro.

Dinamo a refuzat deja o ofertă pentru Deian Sorescu de la Legia Varșovia, iar FANATIK a aflat că jucătorul a avut și alte propuneri, însă niciuna nu a satisfăcut pretențiile financiare ale clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Noi ne gândeam să-l vindem pe Sorescu cu 600.000 de euro, nu voia nimeni să dea atât. Hai, veniți acum și dați 1.500.000 de euro, că nu mai suntem proști”, a mai spus suporterul dinamovist despre actualul golgheter din Casa Pariurilor Liga 1.

Cine decide soarta lui Deian Sorescu

În acest moment, vânzarea lui Deian Sorescu poate fi decisă doar de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, împreună cu administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan. Cu toate astea, Zăvăleanu și Mureșan vor lua o decizie finală doar în urma unei discuții și cu board-ul DDB, anunță „Hepaticus”: „Dinamo este în insolvență și administratorul și cu domnul Mureșan o să decidă. O să ne dăm și noi acordul, dar asta este altceva. E altceva acum, cu domnul Mureșan, crede-mă. Omul este altfel”.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care Dinamo nu a acceptat oferta de 600.000 de euro de la Legia e faptul că acești bani ar fi venit în mai multe tranșe, iar suma ar fi depins și de alte clauze contractuale: „La Sorescu nu erau chiar 600.000 de euro, erau 250.000 de euro și ziceau că ne mai dau ei în funcție de nu știu ce performanțe, vrăjeli din astea. Ar fi ajuns la 600.000, dacă s eîndeplineau clauzele respective”.

Adrian Rebenciuc vede drept portiță de scăpare pentru Dinamo vânzarea unui jucător sau doi, ceea ce ar putea grăbi ieșirea clubului din insolvență: „Dacă Dumnezeu este inimos cu noi, putem să ne vindem un jucător sau doi. Eu sper să ne salvăm acum și să vindem un jucător, care a marcat 5 goluri. Banii o să intre în club”.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu acuză după victoria cu Academica Clinceni

Deian Sorescu s-a descătușat după dubla din meciul cu Academica Clinceni, însă își cere banii dinainte de intrarea clubului în insolvență, ceea ce Iuliu Mureșan a explicat că nu este posibil odată cu intrarea în insolvență.

„Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme”, a spus dezamăgit jucătorul.

În privința transferului său, Sorescu s-ar bucura să ajute financiar Dinamo și nu consideră că e de neînlocuit în echipa lui Dario Bonetti: „Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit”.

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp. – Deian Sorescu


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,83 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT