Fotbal intern

Gigi Becali îşi asigură viitorul la FCSB. Cu cine a semnat un parteneriat

22.09.2018 | 11:10
Gigi Becali isi asigura viitorul la FCSB Cu cine a semnat un parteneriat

Patronul FCSB, Gigi Becali, caută să îşi îmbunătăţească reţeaua de copii şi juniori. În acest sens, Becali a semnat un parteneriat cu academia fostului său jucător, Vali Badea.

Astfel, şcoala de fotbal din Alexandria a fostului atacant Vali Badea îşi va trimite cei mai buni jucători la juniorii vicecampioanei României din sezonul trecut, după un parteneriat parafat la finalul acestei săptămâni. Retras din activitatea de fotbalist, Vali Badea se ocupă de mai mulţi ani cu descoperirea talentelor și are sute de copii legitimați la Young Steaua Alexandria.

FCSB a semnat un parteneriat cu şcoala de fotbal a lui Vali Badea

FCSB, parteneriat cu Vali Badea

Acum, echipa lui Vali Badea a semnat un parteneriat cu FCSB, iar departamentul de copii și juniori de la clubul bucureștean va putea lua cei mai buni tineri de la echipa teleormăneană.

Ajuns la vârsta de 35 de ani, fostul atacant de la Steaua / FCSB a rămas în memoria fanilor după ”dubla” cu Standard Liege, scor 2-1, meci în urma căruia roș-albaștrii au ajuns în grupele Champions League, după 10 ani de pauză. El a fost adus în vara lui 2006 de la FC Vaslui, în schimbul a un milion de euro şi a adunat 53 de meciuri și 19 goluri în tricoul roş-albastru.

Şcoala de fotbal din Alexandria a lui Vali Badea vine în completarea Academiei de fotbal organizate de Gigi Becali, cu sprijinul lui Vasile Geambazi, la Berceni.

Investiţiile în juniori au devenit mult mai importante în ultima perioadă în fotbalul românesc. După succesul regulii U21, implementată în urmă cu mai multe sezoane, din stagiunea viitoare echipele din prima ligă vor avea nevoie de întăriri în domeniul juniorilor. Sezonul viitor echipele din Liga 1 Betano vor avea nevoie de doi jucători U21 pe tot parcursul meciului!

Astfel, FCSB va avea nevoie de mai mulţi juniori valoroşi începând de sezonul viitor. Din lotul actual, eligibili pentru regula U21 în stagiunea viitoare sunt doar Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi Andrei Vlad.

Aşadar, din şcoala de fotbal a lui Vali Badea ar putea veni următorii jucători ai lui FCSB, nu pentru sezonul viitor, ci pentru viitorul mediu spre îndepărtat.