Fotbal intern

Gigi Becali își face praf jucătorii după FCSB – Gaz Metan 2-2: ”Nu am avut bărbăție”

21.06.2020 | 23:26
Gigi Becali isi face praf jucatorii dupa FCSB  Gaz Metan 22 Nu am avut barbatie
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, își face praf jucătorii după meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-2, din etapa a patra a play-off-ului.

Latifundiarul din Pipera i-a luat la ochi pe Ionuț Vână, Adrian Petre, Darius Olaru și Olimpiu Moruțan și consideră că lupta la titlu s-a încheiat pentru formația sa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a arătat extrem de nemulțumit că jucătorii săi, după ce au marcat în prelungiri, nu au reușit să țină de rezultat.

Jucători criticați de Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan 2-2

”S-a dus titlul 99%. Păstrăm 1% dacă vrea Dumnezeu să facă o minune. Nu contează, ce improvizații. Improvizațiile au fost acolo pe fund, noi în atac am avut jucători buni. Nu mi-a plăcut atitudinea echipei deloc. Nu au avut bărbăție”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

”Dacă în minutul 94 nu poți să ții de scor, nu poți să te concentrezi o singură fază, nu poți fi echipă mare. Nici Gaz nu a jucat nimic, dar noi nu am jucat…”, a declarat Becali la emisiunea Digi Sport Special.

”Gică îl știa el pe Vînă de l-a dat pe 700.000. Petre nu are nici viteză, nici forță, nu e atacantul ăla care credeam eu. L-am luat pentru o singură fază, l-am văzut acolo și am dat 500.000. O să fac eu ceva”, a continuat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

”Acum ne rămâne locul 2 sau 3 și Cupa. Măcar nu mai stăm cu emoții la titlu, bine avem emoții pentru Europa League. Olaru pase greșite, Vînă a jucat bine prima repriză, apoi pase greșite, Moruțan ratează singur cu portarul”, a afirmat Gigi.

Supărat din cauza numeroaselor accidentări, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a anunțat că este pe cale să aducă un personaj care este extrem de apreciat în fotbalul românesc. Este vorba de preparatorul fizic Thomas Neubert, cel care a mai lucrat la FCSB în perioada când antrenor era Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului. Pentru gazde au marcat Tănase (12) și Petre (90+3 penalty), pentru oaspeți înscriind Buș (57) și Ju3l-Nielsen (90+4).


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 7,90 este cota pentru „ambele marchează și peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT