Fotbal intern

Gigi Becali își laudă jucătorii după FCSB – Craiova 4-1: ”Vlad trebuie să prindă încredere” + ce spune de Adrian Petre

08.03.2020 | 23:44
Gigi Becali isi lauda jucatorii dupa FCSB  Craiova 41 Vlad trebuie sa prinda incredere  ce spune de Adrian Petre
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali și-a lăudat jucătorii după victoria din meciul FCSB – Universitatea Craiova 4-1, din etapa a doua din play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,68 este cota pentru „x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali își laudă jucătorii după FCSB – Craiova 4-1: ”Vlad e foarte bun la antrenamente”

”Vlad, părerea mea, el n-a greșit la gol, la gol adică e prea din scurt și prea de aproape, când se duce să ia colțul scurt, s-a dus să-l ia, deja a primit mingea, nu a putut să aibă reacție așa de rapidă, zic, nu știu”, a declarat latifundiarul din Pipera la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Eu zic că e vina lui Panțîru. Vlad ce greșește el aici? Are și el o mică vină. El e foarte bun la antrenamente, doar trebuie să prindă încredere, dacă va apăra două trei meciuri va prinde încredere”, și-a lăudat Gigi Becali jucătorii după FCSB – Craiova 4-1.

ADVERTISEMENT

”De Man nu am ce să zic, că el juca bine și când jucam noi slab”

”Sunt fericit pentru că Oaidă e jucătorul care a revenit, jucătorul care era, nu îl mai recunoșteam. Sunt bucuros pentru Tănase, Coman, pentru Man nu am de ce”, a continuat Becali.

”De Man nu am ce să zic, că el juca bine și când jucam noi slab. Bucuros că a revenit Coman, și-a revenit și își revine și Tănase, bucuros că îmi revine echipa”, a explicat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

”Să vedem dacă suntem și cu CFR așa”

”Sunt foarte bucuros că FCSB a jucat în stil de mare echipă. Eram îngrijorat, spuneau că au făcut pregătirea ca în etapele 3-8 să fim în formă maximă. Să vedem dacă suntem și cu CFR așa. Este adevărat, dar și ei au jucători de calitate în față, e normal să aibă și ei ocazii”, a afirmat Gigi Becali.

”Nu e normal, avem o problemă în apărare. Dacă câștigi 4-1 și joci cum am jucat, ce poți să mai spui. Nu mă bag, pentru că spuneam că Panțîru e cel mai mare din Europa și m-a dezamăgit, dar poate își revine și el”, a precizat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

”Petre va fi un mare atacant”

”L-am luat degeaba pe Petre? Antrenorul știe cum se prezintă la antrenamente. Eu sunt șeful, dar dacă văd că merge bine nu mă bag. Petre are șanse, dar acum e foarte important să joace jucătorii care sunt în formă maximă și care sunt bine fizic”, a declarat Becali.

”Eu cred că Petre va fi un mare atacant, dar la ora asta nu e foarte bine pregătit. Cred că el are calitate, are fizic, toate calitățile să fie un mare atacant, nu cred că am greșit cu el, cu Petre”, a încheiat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

Vintilă, entuziast după victoria în fața Craiovei

FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 4-1, în etapa a doua din play-off, și a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate cu oltenii și la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Bogdan Vintilă a remarcat evoluția solidă reușită de fotbaliștii săi și a declarat că victoria de pe Arena Națională este esențială, din punct de vedere mental, înaintea unui alt meci dificil, cu CFR Cluj duminica viitoare.

ADVERTISEMENT