Sport

Gigi Becali își prezintă scuzele în fața lui Leo Grozavu: „Nu e corect ce am făcut, e o mizerie!”

Gigi Becali și-a prezentat scuzele în fața lui Leo Grozavu pentru meciul pe care FCSB l-a făcut împotriva Craiovei.
20.05.2021 | 21:14
Gigi Becali isi prezinta scuzele in fata lui Leo Grozavu Nu e corect ce am facut e o mizerie
ADVERTISEMENT

Este vorba despre formula de start aleasă de FCSB pentru duelul cu Craiova, când titulari au fost mulți dintre puștii care au jucat și în semifinalele barajului de promovare pentru Liga 2, dintre FCSB II și Afumați.

Gigi Becali și-a recunoscut vina, i-a cerut iertare lui Leo Grozavu și clubului Sepsi, însă a oferit și o explicație despre motivul pentru care a ales să folosească tineri fotbaliști într-un duel aprig contra oltenilor, pierdut în cele din urmă cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a prezentat scuzele în fața lui Leo Grozavu

Gigi Becali a comentat declarațiile lui Leo Grozavu, care s-a supărat când a văzut că FCSB joacă cu tinerii și cu rezervele împotriva Craiovei, Sepsi, echipa sa, fiind aflată în luptă pentru locul 3.

„Leo Grozavu are dreptate 100%. Ne-a făcut-o și de-aia am făcut-o și noi cu Craiova. Eu lui îi cer iertare și cer iertare la tot clubul Sepsi. Mica scuză e că am avut jucători care au jucat doar din trei în trei zile, când să le dau vacanță, că nu mai aveau deloc vacanță.

ADVERTISEMENT

A fost și o revelație pentru noi, că eu nu știam ce fac jucătorii tineri la club. Nu e corect ce am făcut, e o mizerie, îmi cer scuze de 1.000 de ori în fața lui Leo Grozavu și Sepsi.

Eu le promit că Dumnezeu mă va prevala și mă va grația pentru vina pe care o am. Va lua Craiova Cupa României și Sepsi va fi în Conference League”, a declarat Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că FCSB are deja un antrenor

Gigi Becali a anunțat la scurt timp după ce Marius Șumudică a refuzat să mai vină la echipă, faptul că FCSB are deja un antrenor, însă nu a vrut să îi dezvăluie numele, lăsând un val de mister asupra noului tehnician:

La ora asta îl am în față pe antrenor, dar nu vă spun vouă. După ce îl pun antrenor, promit că nu voi mai vorbi, îmi schimb din nou numărul. Va fi 100%, că nu mă mai bag, nici că nu mă mai bag, nici la TV nu mai apar.

ADVERTISEMENT

Cum să fie egal patronul cu Olăroiu? El poate să vină oricând, pentru că atunci când am avut nevoie de el la greu a venit, dar nu e Olăroiu, îl anunțam imediat”.

„Să nu vină oamenii degeaba cu camerele, că vom ieși prin altă parte. Nici nu mă mai interesează, nu mă mai bag. Eu spun așa, că obiectivul principal sunt banii și jucătorii tineri.

Edi Iordănescu poate fi… dar nu acum, el e antrenorul CFR-ului. La un moment dat, poate fi. E un om cuminte, un om de familie frumoasă, trebuie să renunțe la mândrie, la trufie”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT