Sport

Gigi Becali îşi protejează nepoata: „Am văzut-o de două ori şi de la distanţă“

09.07.2020 | 17:03
Gigi Becali isi protejeaza nepoata Am vazuto de doua ori si de la distanta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este un bunic atent. El a declarat că până acum  şi-a văzut nepoata doar de două ori şi numai de la distanţă, de teama coronavirusului.

Chiar dacă Gigi Becali a declarat în numeroase rânduri că nu se teme de Covid-19, iar la p artida cu Dinamo din semifinala Cupei României a încălcat mai multe prevederi de siguranţă, lucrurile se schimbă atunci când este vorba despre singura lui nepoată.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB a devenit bunic la mijlocul lunii iunie, când fiica sa cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiţă.

Gigi Becali: „Mie nu mi-e frică. Dar copilul îl protejez“

Proaspătul bunic nu îşi ţine însă nepoţica în braţe, cum se întâmplă de obicei, ci stă la distanţă, pentru a feri copilul de orice risc.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez.

Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata“, a comentat Gigi Becali, în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

Fericitul bunic are grijă şi de viitorul nepoatei sale. Îi pregăteşte un cont cu câteva milioane de euro, pentru a fi sigur că fetiţei nu-i va lipsi nimic atunci când se va face mare.

La finalul anului 2019, Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a lui Gigi Becali a spus da în luna octombrie.

ADVERTISEMENT

După o nuntă care a fost catalogată chiar nunta anului, mirii au plecat în luna de miere. Prima oprire a fost în Statele Unite ale Americii.

Apoi, cei doi însurăţei s-au mutat în Bora Bora, pentru soare, mare, căldură şi relaxare totală.

ADVERTISEMENT
Tags: