Sport

Gigi Becali, noi ordine la echipă. Ce jucători vrea în primul 11 al roș-albaștrilor: ”I-am impus și lui Edi Iordănescu trei fotbaliști!”

Gigi Becali nu renunță la obiceiul de a dicta echipa care trebuie să intre pe teren. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit de ce rulează jucătorii și pe cine a impus în primul 11 în mandatul lui Edi Iordănescu.
10.12.2021 | 12:38
Gigi Becali noi ordine la echipa Ce jucatori vrea in primul 11 al rosalbastrilor Iam impus si lui Edi Iordanescu trei fotbalisti
ADVERTISEMENT

FCSB anunță an de an că luptă pentru câștigarea campionatului și pentru accederea în grupele competițiilor continentale, iar cei care plătesc cu postul pentru eșecuri sunt antrenorii.

Cumva nedrept în condițiile în care echipa este făcută în continuare de patronul Gigi Becali. Afaceristul a dezvăluit ce jucători i-a impus lui Edi Iordănescu, dar și pe cine trebuie să folosească Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Eu trebuie să mă conving”

Performanța sportivă, deși clamată, este pusă mai mereu în umbră de finanțatorul Gigi Becali care recunoaște că preferă să obțină venituri consistente de pe urma transferurilor jucătorilor, decât vreun trofeu intern.

Așa a explicat omul de afaceri aparițiile și disparițiile unor jucători din formula ”de bază” a roș-albaștrilor. Deși a promis că nu va interveni peste Edi Iordănescu, latifundiarul a numit jucătorii pe care i-a impus fostului tehnician.

ADVERTISEMENT

Nici actualul antrenor, Toni Petrea, nu are ultimul cuvânt îl alcătuirea echipei. Gigi Becali a explicat motivul rotației dintre Valentin Gheorghe și Andrei Cordea.

”Eu vreau să văd care e mai bun. De asta am zis să joace când ăla, când ăla. Eu, în momentul ăsta, nu știu care e mai bun. Eu trebuie să mă conving. Depinde de ei!”, a spus Becali pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 22 de ani Andrei Cordea a semnat cu FCSB în luna mai a acestui an, în contul unei datorii pe care Academica Clinceni o avea către Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Valentin Gheorghe a ajuns la gruparea roș-albastră în septembrie, de la Astra Giurgiu, iar suma de transfer a fost una modică, 150.000 de euro, informație oferită, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lui Edi Iordănescu, Becali i-a impus trei jucători

Omul de afaceri a mai spus pentru sursa citată că nici Edi Iordănescu nu a avut libertate totală în alcătuirea primului 11. Gigi Becali a mărturisit că lui Iordănescu i-a impus trei jucători.

”Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui.

I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul. A fost de acord”, a povestit Gigi Becali.

Intruziunea patronului în activitatea antrenorului și a staff-ului tehnic a dus în cele din urmă la rezilierea contractului cu Edi Iordănescu, acesta renunțând și la despăgubirile de o jumătate de milion de euro pe care i le putea cere lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 5,20 este cota pentru „2 și peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT