Sport

Gigi Becali, explicație uluitoare pentru scăderea de formă a lui Claudiu Keșeru. ”E de la vaccin! Celor vaccinați le scade din putere!”

Gigi Becali pune scăderea de formă a lui Claudiu Keșeru pe seama vaccinului anti-Covid. Acesta susține că toți jucătorii care s-au imunizat se confruntă cu astfel de probleme.
21.02.2022 | 11:42
Gigi Becali explicatie uluitoare pentru scaderea de forma a lui Claudiu Keseru E de la vaccin Celor vaccinati le scade din putere
Gigi Becali dă vina pe vaccin pentru scăderea de formă a lui Keșeru. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chestionat cu privire la situația lui Claudiu Keșeru, de care intenționează să scape în vară, când îi expiră contractul, Gigi Becali a făcut o nouă afirmație controversată. Potrivit spuselor sale, principalul motiv pentru care evoluțiile atacantului nu se mai ridică la nivelul așteptărilor este vaccinul anti-Covid.

Gigi Becali dă vina pe vaccin pentru scăderea de formă a lui Claudiu Keșeru

În sprijinul acestei teorii, finanțatorul FCSB-ului a afirmat că vaccinul nu l-a afectat doar pe Keșeru, ci și pe ceilalți jucători din lot care au decis să se imunizeze. Ba chiar și-ar fi pus amprenta și asupra rivalilor de la CFR.

ADVERTISEMENT

Keșeru nu m-a deranjat. N-am avut niciodată nimic cu declarațiile cuiva, nu mă interesează. Numai că ele trebuie să fie dublate de argumente, de probe.

Lui Keșeru i-am spus așa: ‘Ce vrei să declari la final? Declară acum, că sunt curios. Banii ți i-am dat, am un contract cu tine, asta e relația noastră, patron – fotbalist. Tu nu mai poți să joci la nivelul ăsta’.

ADVERTISEMENT

El mai vrea doi ani. Poate să joace în România, dar nu la FCSB sau CFR. Cum era și Budescu. El mi-a zis că o să-mi arate. Să-mi arate la altă echipă, când o să se ducă.

Nu vreau să-l jignesc, spun ceea ce cred. El nu mai poate la nivelul ăsta. În primele trei meciuri am zis că ăsta joacă la orice echipă din lume.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat apoi, nu știu. Am insistat, am forțat, am zis ‘ce, s-a schimbat omul?’. O să râdeți, dar poate e din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade din putere. Asta e științific.

Nu vezi CFR-ul? Aseară treceau ăia ca jaloanele, dormeau pe acolo.Vaccinații scad în ritm, eu văd și la ai mei. N-ai văzut și la Deac? Era vijelie pe tot terenul, acum nu mai e așa”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Keșeru a fost exclus din lot pentru meciul cu CS Mioveni

Claudiu Keșeru nu a făcut parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, 1-1, în etapa cu numărul 27 din Casa Pariurilor Liga 1. Locul său a fost luat de Andrei Burlacu, dar nici acesta nu a avut o prestație mulțumitoare.

În schimb CFR Cluj a profitat de pasul greșit al principalei contracandidate la titlu și s-a distanțat din nou la opt puncte, grație victoriei obținute pe teren propriu, scor 2-1, în fața Rapidului. Golurile campioanei au fost marcate de Daniel Graovac și Ciprian Deac, în timp ce giuleștenii au punctat prin Junior Morais.

Cuvinte de laudă pentru Novak Djokovic: „Bravo lui. Ăsta e semnalul, de fapt”

În altă ordine de idei, chiar dacă scandalul provocat în Australia i-a lăsat un gust amar, finanțatorul roș-albaștrilor nu s-a sfiit să-l felicite pe Novak Djokovic pentru afirmațiile făcute ulterior. Acesta a decis să nu participe la Rolland Garros sau Wimbledon în eventualitatea în care organizatorii vor impune vaccinarea anti-Covid.

Bravo lui Djokovic, dar nu sunt de acord că trebuia să forțeze intrarea în Australia. ‘Chiar dacă îmi luați trofeele toate și viața, nu mă vaccinez. Sunt ortodox, vaccinarea e lepădare și nu mă lepăd de Hristos’.

Atunci, bravo lui din toată inima mea. Altfel e aiurea. Forțezi tu intrarea dacă ăia nu te primesc? Nu poți să schimbi regula unui întreg continent.

Pentru ce face acum, bravo lui! Ăsta e semnalul, de fapt, de creștin-ortodox: ‘Nu merg la Roland Garros, pentru că nu mă vaccinez‘”, a mai spus Gigi Becali.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT