Budescu, chemat de Becali la palat pentru o discuţie între patru ochi!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/04/2018, 19:23
Budescu, chemat de Becali la palat pentru o discuţie între patru ochi!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Vestiarul roş-albaştrilor pare că este pe un butoi de pulbere după ce Constantin Budescu s-a luat de Nicolae Dică la finalul partidei cu CS U Craiova deoarece a fost schimbat după prima repriză. (Vezi detalii) Astfel că patronul roş-albaştrilor a luat imediat atitudine şi a declarat public că l-a sunat pe Budescu şi l-a făcut să îşi bage minţile în cap, deoarece el nu plăteşte un jucător să joace mereu 90 de minute.

Dacă se repetă un asemenea episod, o să vedeţi ce se întâmplă. O să vedeţi. Dar să dea Dumnezeu să nu se mai întâmple. I-am zis: “Bă, Steaua nu stă niciodată într-un singur jucător. Nu o să se mai întâmple aşa episod, eu aşa zic. Sper că a înţeles că nu mai e la Giurgiu. Dacă nu a înţeles, o să îi mai dau nişte bani şi o să se uite la televizor la fotbal. Aşa nu ai cum să faci performanţă. Echipa câştigă şi tu spui ce spui… Să vă mai spun un lucru. Dacă el rămânea în teren, noi pierdeam meciul cu Craiova. Simţeam eu asta. Mă rugam să vină pauza să intrăm cu 1-0. Eu vorbisem cu Dică şi îmi spusese strategia, ştiam că îl scoate pe Budi. Eu nu i-am făcut contract să joace mereu 90 de minute“, a spus Becali.

“Au reglat lucrurile între patru ochi la palat!”

Dar cu toate acestea, Gigi Becali este conştient că jocul echipei se bazează în mare parte pe evoluţiile lui Constantin Budescu. După ce l-a muştruluit public pe acesta, ulterior l-a chemat la palat să discute cu el şi între patru ochi. Însă de această dată discursul patronului roş-albaştrilor nu a fost unul războinic.

FANATIK.RO a aflat că finanţatorul vicecampionilor i-a spus lui Constantin Budescu că a fost nevoit să îi ia apărarea lui Nicolae Dică deoarece autoritatea acestuia ar fi scăzut şi mai mult în vestiar după ce în ultimul timp antrenorul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict şi cu Denis Alibec. Patronul celor de la FCSB i-a mărturisit lui Budescu că el rămâne în continuare omul numărul unu al echipei şi că la vară în mod sigur o să obţină o sumă bună de transfer pe el.

20.000 de euro pe lună este salariul lui Budescu la FCSB

100.000 de euro încasează Budescu la începutul fiecărui sezon competiţional

Închide ×