Fotbal intern

Gigi Becali l-a criticat pe Florentin Matei după Voluntari-FCSB 2-2! Tatăl fotbalistului dă replica: “Dânsul gândeşte şi se comportă ca un suporter de rând!”

Gigi Becali la criticat pe Florentin Matei dupa VoluntariFCSB 22 Tatal fotbalistului da replica Dansul gandeste si se comporta ca un suporter de rand

FC Voluntari şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1. La finalul meciului, Gigi Becali a fost foarte dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi chiar dacă până acum Florentin Matei a fost unul dintre jucătorii care “au scăpat” de tirul patronului FCSB, după confruntarea de la Voluntari a venit şi rândul său să fie criticat. 

Gigi Becali l-a criticat pe Florentin Matei după Voluntari-FCSB 2-2: “Parcă e copil de mingi”

Gigi Becali a declarat la finalul meciulu i: “Eu nu înțeleg ce e cu Matei. Când era la Astra era fotbalist, acum parcă e copil de mingi.” Totuşi, comportamentul lui Gigi Becali vis-a-vis de jucătorii săi nu îl miră pe tatăl fotbalistului, Costel Matei.

Matei senior a dat un interviu amplu pentru FANATIK pe care îl puteţi citi în numărul din februarie al revistei. Costel Matei spune în interviu că înţelege într-o anumită măsură ieşirile patronului de după meci şi că ar fi foarte dureros pentru el ca Florentin să nu reuşească şi a doua oară la FCSB:

Gigi Becali l-a criticat pe Florentin Matei după Voluntari-FCSB 2-2! Tatăl fotbalistului dă replica: "Dânsul gândeşte şi se comportă ca un suporter de rând!"
Florentin Matei in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari

Tatăl lui Florentin Matei reacţionează: “Presiune mai mare ca pe ei nu am văzut”

“Ar fi un lucru dureros să vină a doua oară și să nu reușească. Pentru mine, ca părinte, ar fi un dezastru! Și așa suferința e mare, v-am zis că nu mai suport fotbalul. Mi se pare ciudat că el nu are parte de un pic de răgaz. E prea mare presiunea pe cei trei de care vorbeam (n.r. Hora, Matei şi Stoian), ultimii veniți. E Steaua, dar presiunea mai mare ca pe ei nu am văzut. Nu au venit pe milioane ca să stai pe ei, să le impuți…

Nu e presiunea de la domnul Becali, cât e de la alții. Eu cu domnul Becali nu am nimic, pentru că dacă aveam ranchiună sau ceva, Florentin nu s-ar fi întors niciodată. Dânsul gândește și se poartă ca un suporter de rând, cum aș fi și eu. Lucrurile sunt sincere la dânsul, la cald, pe moment. Când spune că e dezamăgit, se referă la un meci. După aceea se iau și se răstălmăcesc cuvintele lui, apare presiunea din interiorul clubului, presiunea presei și tot așa”, spune tatăl lui Florentin Matei.

Costel Matei recunoaşte că nu va fi simplu ca Florentin să se impună la FCSB: “Domnul Teja îi cere să lumineze jocul, să joace foarte simplu. El mai încearcă să țină de minge, să o mai ia și cu el, că ăsta este stilul lui… Nu o să fie deloc ușor, dar nu văd de ce nu ar reuși să se impună la Steaua! Eu cred că se vor liniști lucrurile, pentru că acum și pentru Teja e cam greu. E la început, e antrenor nou, până se face înțeles de toată echipa…”, a încheiat Costel Matei.

Tags: