Fotbal intern

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB, dar Mihai Teja e peste Edi Iordănescu și Reghecampf

18.05.2019 | 12:29
Gigi Becali la dat afara de la FCSB dar Mihai Teja e peste Edi Iordanescu si Reghecampf

Gigi Becali a decis să îl dea afară pe Mihai Teja de la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019, dar antrenorul care a semnat cu vicecampioana României în decembrie 2018 este peste Edi Iordănescu, tehnicianul dorit de latifundiarul din Pipera la FCSB, dar și peste Laurențiu Reghecampf într-un top publicat de clubworldranking.com.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB, dar Mihai Teja e peste Edi Iordănescu și Reghecampf

Club World Ranking este un site specializat în statistici sportive și a realizat topul celor mai buni antrenori din România. Acest top a fost creat pe baza unui algoritm ce ține cont de campionatul în care activează aceștia, rezultate și palmares. Top 10 al celor mai buni antrenori din România realizat de sursa citată mai sus este condus de Răzvan Lucescu, tehnicianul care a reușit eventul cu PAOK Salonic.

Poziția a doua este ocupată de Marius Șumudică (Al Shabab), iar acesta este urmat de Cosmin Olăroiu, tehnicianul celor de la Jiangsu Suning. Ladislau Boloni (Antwerp) este pe 4, Daniel Isărilă (Al Hazm) ocupă locul 5, Nicolae Dică este pe 6, iar Gică Hagi (FC Viitorul Constanța) se află pe poziția a 7-a. Dan Petrescu, antrenorul care a câștigat titlul cu CFR Cluj de două ori la rând a fost pus pe locul 8 și este urmat de Costel Enache (Astra Giurgiu).

Edi Iordănescu într-o conferință de presă. Sursă foto: sportpictures.eu
Edi Iordănescu într-o conferință de presă. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Teja l-a depășit pe Mircea Rednic

Mihai Teja, antrenorul care o să plece de la FCSB după meciul pe care vicecampioana României îl va juca împotriva celor de la CFR Cluj, duminică, ora 20.30, în etapa a 10-a din play-off, ocupă ultimul loc în top 10 cei mai buni antrenori din România. Acesta a reușit să depășească antrenori precum Mircea Rednic, Edi Iordănescu și Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul lui Dinamo București se află pe locul 11 în clasamentul celor mai buni antrenori din România. De partea cealaltă, Edi Iordănescu, tehnicianul dorit de Gigi Becali să îl înlocuiască pe Mihai Teja în vară este pe poziția a 16, iar Laurențiu Reghecampf, antrenorul care o pregătește pe Al Wasl și care a ieșit campion de două ori cu FCSB este pe locul 20.

Laurențiu Reghecampf în perioada când o antrena pe FCSB

Iată top 10 al celor mai buni antrenori din România:

  1. Răzvan Lucescu (PAOK Salonic)
  2. Marius Șumudică (Al Shabab)
  3. Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning)
  4. Ladislau Boloni (Antwerp)
  5. Daniel Isăilă (Al Hazm)
  6. Nicolae Dică
  7. Gică Hagi (FC Viitorul Constanța)
  8. Dan Petrescu (CFR Cluj)
  9. Costel Enache (Astra Giurgiu)
  10. Mihai Teja (FCSB)