Fotbal intern

Becali îl distruge pe Haţegan: “Viciere! Bătaie de joc! La C cu el!”

Gigi Becali a luat foc pe Ovidiu Haţegan după meciul de la Cluj, scos 1-1, în care arbitrul FIFA a dictat penalty pentru CFR şi 2 eliminări
18.03.2018 | 23:15
Becali il distruge pe Hategan Viciere Bataie de joc La C cu el

Patronul celor de la FCSB a desfiinţat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că a dictat intenţionat penalty pentru CFR şi că l-a eliminat pe Pintilii în compensaţie, amintind de vechi prietenii ale centralului cu oficiali ai ardelenilor.

“Am avut un penalty, Vinicius a împins un jucător al nostru. Eliminarea lui Pintilii… Nici măcar de galben nu a fost. Al doilea galben la Peteleu trebuia să dea şi apoi ce a zis. Bă, eu sunt prietenul vostru. Părerea mea e că a făcut special. Abia aştept să dea 11 metri. Se ştiu legăturile lor din trecut. Penalty-ul lor nu a fost şi l-a dat. Eu zic că Haţegan a făcut intenţionat! Alea nu au fost greşeli, cum să dai un asemenea 11 metri? Culio e cu mâna pe sus, induce în eroare jucătorul nostru, care nu îşi măreşte aria corpului.”, a spus Gigi Becali la Pro X.

“Nu ţi-e teamă de Dumnezeu să faci aşa nenorocire?!”

Şeful FCSB a continuat atacul la Haţegan şi cere trimiterea acestuia la Liga a 3-a. Becali ştie ce alţi arbitri ar trebui să fie trimişi la aceste derby-uri pentru a nu mai exista asemenea erori.

“Ce, e arbitru la pitici? E arbitru FIFA! E clară treaba! De abia aştepta, sunt prietenii lui de pe vremuri! Arbitrii nu sunt corupţi acum, dar le e teamă pentru ce au făcut în trecut. Să nu se supere prietenii şi să spună alte lucruri. Dumnezeu nu suportă hoţia! A fost chitit, pentru ce să îţi baţi joc de oameni? Nu ţi-e teamă că te vede Dumnezeu pentru asemenea nenorocire?! De aia nu vor ei arbitri străini! Ar fi chiar culmea să îl mai dea la retur tot pe Haţegan! Eu l-aş trimite la Divizia C! Ăsta e arbitru TOP Class? Sunt lucruri flagrante! Ăsta nu era de greşit!”, a declarat Becali la Pro X.