Fotbal intern

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Cristi Bălgrădean: “O să-i atrag atenţia să fie iar maimuţă”. Meme și Dică l-au blocat pe Iliev!

13.11.2018 | 20:30
Gigi Becali la luat la tinta pe Cristi Balgradean O sai atrag atentia sa fie iar maimuta Meme si Dica lau blocat pe Iliev

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Cristi Bălgrădean după Dinamo – FCSB 1-1. Patronul vicecampioanei României a fost nemulţumit de prestaţia portarului de 30 de ani şi l-a criticat. Nemulţumirea principală este aceea că fotbalistul adus de la Concordia Chiajna nu mai este atent aşa cum era înainte.

“El nu mai e ca la început, nu mai e atent. Acum, nu ştiu, o să-i atrag eu atenția să fie iar maimuță. Mă refer la mișcări. Așa era când juca la Dinamo, o maimuță. A greşit la golul lor”, a declarat Gigi Becali la o televiziune de sport.

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Cristi Bălgrădean, dar nu-i aduce încă înlocuitor

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Cristi Bălgrădean după Dinamo – FCSB 1-1, dar nu aduce un portar care să-l concureze pentru că Nicolae Dică și Meme Stoica se opun vehement. Patronul vicecampioanei României l-ar fi vrut pe Plamen Iliev, așa cum FANATIK.RO a anunțat în trecut, dar această variantă a picat în clipa de față pentru că antrenorul și directorul sportiv îl consideră pe Bălgrădean cel mai bun goalkeeper din țară. “Nu ne interesează Iliev. Acum, nu că mă pricep eu la portari, Meme și Dică nu vor. Ce să fac? Dacă ei nu vor, dacă antrenorul nu vrea? Cel mai bun portar din România e Bălgrădean”, a mai precizat Gigi Becali.

La finalul meciului Dinamo – FCSB 1-1, Cristian Bălgrădean a susţinut că vicecampioana României putea să câştige derby-ul“Au fost momente când am crezut că putem şi câştiga. Fanii lui Dinamo fac o presiune foarte mare pe echipa adversă. Dinamo nu a avut ocazii clare. Dacă rămânem 11 la 11 puteam întoarce scorul. Cred că a fost un arbitraj foarte bun în această seară. A fost fault, dar nu pot spune eu dacă a fost de roșu sau nu. Nu am reuşit să profităm de remizele Craiovei şi CFR-ului. Gazonul a fost execrabil, tot mai mult nisip. Lupta la titlu rămâne strânsă. Ne bucurăm că suporterii noștri au venit alături de noi”, a susţinut Cristian Bălgrădean la finalul meciului.