Fotbal intern

Carlos Fortes la FCSB? Gigi Becali confirmă FANATIK: “Impresarii au fost la mine azi!”

07.08.2018 | 20:15
Carlos Fortes la FCSB Gigi Becali confirma FANATIK Impresarii au fost la mine azi
ADVERTISEMENT

Carlos Fortes la FCSB?  Gigi Becali a dezvăluit că jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş, care a marcat la fiecare meci din acest sezon din Liga 1 Betano, îl interesează şi agenţii acestuia au fost la Palat pentru a negocia mutarea.

Patroul de la FCSB spune că le-a propus acestora să-l transfere pe Carlos Fortes până ca cele două cluburi să se întâlnească dumincă, în Liga 1 Betano. Becali a dezvăluit cât îi dă lui Fortes să vină la FCSB şi a anunţat o clauză inedită pe care i-ar fi pus-o jucătorului în cazul în care s-ar fi înţeles cu agenţii acestuia.

ADVERTISEMENT

Carlos Fortes la FCSB? Gigi Becali l-a ofertat

“Nu vreau să spun, că după aia ziceţi că înainte de meci. Nu am făcut nicio superstiţie, la meciul cu Iaşi, am întrebat pe Andone şi el mi-a zis de Cristea. Ce să fac acum? Dacă au fost impresarii lui la mine astăzi? Au zis nişte sume pe acolo, am zis că o dau numai dacă duminică joacă invers. Le-am spus să facem actele şi să aibă tricou roş-albastru. Aşa le-am zis eu, au zis că nu e posibil.

Fiţi sănătoşi! Îl iau, dar au zis că vor să-l lase şase luni la Gaz Metan şi apoi vorbim. Eu am zis că-l iau un an împrumut cu act de cumpărare de 5 ani, îi dădeam salariu ca lumea, îţi dai seama. Contractul lui era cam aşa, jumătate din salariu, dacă îl pun pe cântar şi dacă nu scade 5, nu ia jumătate din salariu. Mi-a plăcut că nu are nici emoţie cu mingea la picior, nu are niciun fel de teamă. El este jumătate al lui Braga, trebuie să îi întrebe dacă îl lasă, iar 35% are Gaz Metan, 5% nu ştiu cine, 15 altcineva. E împărţit el”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

“Câinii” râd de el

După ce a pus serios umărul la înfrângerea suferită de FC Dinamo Bucureşti în etapa a treia din Liga 1 Betano, Carlos Fortes este ironizat de Marius Niculae, fostul atacant al formaţiei din Ştefan cel Mare: ”De mult timp e criză de atacanţi. Vedem şi la naţională, atacanţii nu prea marchează. S-a schimbat tipologia fotbalului, cu atacant de careu, care stă acolo. Mai e Alibec, dar n-a prea jucat la români. Ceilalţi străini, prefer să nu comentez. Ajunge un jucător ca Fortes să fie golgheter, nu ştiu ce să zic. Şi eu, dacă m-aş apuca iar, acum, şi m-ar lăsa să mă întorc cu mingea, cred că aş marca mai multe goluri ca el”, a declarat Marius Niculae la Telekomsport.

“E un băiat ambiţios”

Carlos Fortes la FCSB? Antrenorul lui Fortes, Mihai Teja, este de părere că formaţia din Mediaş ar avea de câştigat din transferul jucătorului: “Nu ştiu dacă e vreun joc psihologic, poate e de partea noastră, poate joacă mai bine Fortes. El aparţine de Gaz Metan şi nu cred că are cum să intre pe teren şi să nu dea totul. Din contră, va demonstra că merită să fie dorit de FCSB. Are o motivaţie foarte mare să ajungă cât mai sus. Nu ştiam că impresarii lui Fortes s-au întâlnit cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dacă cele două cluburi se vor înteţelege, pentru noi va fi foarte bine. Sunt câteva probleme care ar trebui rezolvate. Probabil un asemenea transfer ar salva şi situaţia noastră de la club. Noi suntem în insolvenţă şi ne-ar ajuta foarte mult, dar eu sper să mai păstrez aceşti jucători cel puţin şase luni. Oricum, Fortes aparţine şi de Braga. Avem şi noi câteva procente, dar au şi cei de la Sporting Braga. L-am preluat cu 4-5 kilograme în plus, dar a venit direct din vacanţă. Acum cred că mai are în plus 2,5 kilograme, dar e un băiat ambiţios. Vine la antrenament înainte cu o oră şi dă maximum, ceea ce e cel mai important”, a spus Teja.

Becali îl vrea pe Fortes la FCSB, însă mutarea se poate face peste şase luni de zile, la următoarea perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali l-a ofertat pe Carlos Fortes. Wallace şi Carlos Fortes în meciul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Medias din etapa a II-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari
Gigi Becali l-a ofertat pe Carlos Fortes. Wallace şi Carlos Fortes în meciul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş

FANATIK.RO a anunţat că Gigi Becali a fost interesat de jucătorul lui Carlos Fortes până ca acesta să evolueze în meciul cu FC Dinamo Bucureşti.

 

ADVERTISEMENT