Fotbal intern

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă la FCSB: “Antrenorul face echipa, el face schimbările” ?

23.08.2019 | 10:31
Gigi Becali la prezentat pe Bogdan Arges Vintila la FCSB Antrenorul face echipa el face schimbarile

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă în funcția de antrenor al FCSB. Informația a fost oferită în exclusivitate de FANATIK, fiind o nouă surpriză a patronului pentru banca tehnică. Latifundiarul spune că l-a ales pe Vintilă pentru că a fost antrenor la Viitorul lui Hagi, Becali fiind un fan declarat al ședințelor de pregătire ale “Regelui”. 

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă la FCSB: “Alexandru Tudor e mâna mea dreaptă, nu Narcis”

Patronul FCSB a fost la Palat alături de Bogdan Argeș Vintilă și Alexandru Tudor, noul colaborator al clubului: “De acum gata Becali, nu mai Becali după meciuri. Dacă întreabă cineva, acum am antrenor. El face echipa și el face schimbările. V-am răspuns la această întrebare. Antrenorul face echipa, el face schimbările. Lăsați antrenorul în pace. 

Aseară am văzut și eu. Portughezii nu au ajuns la poartă. Nu pot să ne bată niciodată în viața lor. De aia nu am câștigat în tur, ca să îl încununeze pe Bogdan Vintilă. Ați lăudat-o pe Guimaraes, pe care o să o spulberăm noi acasă la el. De Pițurcă nu mă interesează, nu mă întrebați. Eu nu am nevoie de discuții ca să îl întărât. Ce cred eu țin pentru mine. 

Alexandru Tudor este aici pentru că el este cel mai puternic. El este mâna mea dreaptă, nu Narcis. El este mai puternic în rugăciune ca mine. În opinia mea avem o echipă foarte puternică, probabil vor mai veni 2 fundași centrali. Eu m-am luat după Meme, că îi luam și pe Burcă și pe Cestor. 

Pe mine mă interesează acum Europa League. I-am spus să facă echipa cum vrea el. Dar jucătorii trebuie să fie odihniți cu Gaz Metan. De ce? Ca să îi dăm două-trei lui Guimaraes. Vrem să îi aducem pe Pașcanu și Rus”, a spus Becali la prezentare.

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă la FCSB
Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă la FCSB

Primul meci pentru FCSB cu Bogdan Argeș Vintilă pe bancă va fi cel cu Gaz Metan Mediaș, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, iar apoi joi va avea loc returul cu Vitoria Guimaraes din Portugalia.