Sport

Gigi Becali l-a ratat pe Budescu! Salariu fabulos la noua echipă pentru mijlocașul „magician”. Exclusiv

Gigi Becali poate să își ia gândul de la Budescu, care va semna în curând cu o echipă din Golf pe un salariu fabulos.
26.08.2021 | 18:53
Gigi Becali la ratat pe Budescu Salariu fabulos la noua echipa pentru mijlocasul magician Exclusiv
Gigi Becali l-a ratat pe Budescu! Salariu fabulos la noua echipă pentru mijlocașul „magician”. Exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Budescu este dorit atât de FCSB, cât și de CFR Cluj, iar Gigi Becali a confirmat aceste informații.

Cu toate acestea, mijlocașul ofensiv de 32 de ani a primit o ofertă de nerefuzat și nu va mai ajunge la niciuna dintre rivalele din Casa Pariurilor Liga 1, spre dezamăgirea fanilor și probabil a selecționerului Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Budescu își reziliază contractul cu Damac și va semna cu noua echipă

Din informațiile FANATIK, Constantin Budescu e foarte aproape să își rezilieze contractul cu saudiții de la Damac. Mijlocașul va semna în scurt timp cu o echipă din Qatar și va primi un salariu fabulos: 1.400.000 de euro!

Internaționalul român a semnat cu saudiții pe 8 februarie 2021 și este evaluat la 1.500.000 de euro conform transfermarkt. Budescu nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru acțiunile echipei naționale din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

La națională Budescu are 15 meciuri și a reușit cinci goluri, iar ultimele meciuri la care a jucat sub tricolor au fost amicalele cu Georgia și Anglia de pe 6, respectiv 9 iunie.

Gigi Becali părea convins că Budescu va ajunge la FCSB: „E foarte posibil să vină!”

Patronul FCSB declara în luna iulie că Budescu va ajunge la FCSB, chiar dacă era dorit și de Marius Șumudică la CFR Cluj: “E foarte posibil să vină Budescu la FCSB, dar nu are legătură cu plecarea lui Florin Tănase. Apropo de CFR Cluj, întrebaţi-l pe Budescu unde vrea să meargă, la Becali sau la Şumudică? O să vă spună el unde vrea. Budescu e ceva special”.

ADVERTISEMENT

Damac a reușit să se salveze in extremis de la retrogradare în sezonul trecut al primii ligi din Arabia Saudită, iar Budescu nu s-a simțit deloc în largul lui departe de casă. „Era amărât, stă într-o camera pe-acolo, singur. Lui îi place cu lume multă, să se simtă bine. I-am transmis să lase tot deoparte, că până în vară nu mai e mult, iar de-atunci să vadă ce va face. Am văzut rezumatul primului său meci, a fost implicat în multe faze de atac, dar, din păcate, n-are cu cine”, declara Vivi Răchită despre fostul jucător de la FCSB.

Denis Alibec, bunul său prieten cu care a făcut un cuplu excelent la Astra Giurgiu, a încercat de asemenea să îl convingă să revină în România sub comanda lui Marius Șumudică, iar suporterii l-au asaltat cu mesaje pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga și dorea foarte mult transferul lui Budescu la CFR Cluj: „80% e rezolvat!”

Patronul lui CFR Cluj a insistat de asemenea pentru transferul lui Budescu în Gruia și a oferit declarații pentru FANATIK în acest sens. „Budescu, în proporție de 80%, vine să semneze cu noi. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec. Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați”, spunea încântat Neluțu Varga.

Salariul de la CFR Cluj însă nu s-a comparat cu ceea ce va primi în Qatar. Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga era dispus să îi ofere un salariu de 25.000 de euro pe lună, deci un salariu anual de 300.000 de euro, dar și o primă de instalare de 400.000 de euro. Incomparabil totuși cu oferta pe care a primit-o din Golf.

Constantin Budescu și-a petrecut cea mai mare parte din carieră la Astra Giurgiu, unde a evoluat în trei perioade diferite: 2011-2016, 2016-2017 și 2019-2021. „Budi-gol” a jucat 27 de meciuri pentru FCSB, unde a înscris și nouă goluri în sezonul 2017-2018. Cu Astra Giurgiu a reușit să câștige Cupa (2013-2014) și campionatul (2016-2017), cât și Supercupa României (2014-2015).

  • 1.400.000 de euro va fi salariul lui Budescu în Qatar
  • 3 trofee a cucerit mijlocașul în cariera sa de jucător, toate cu Astra Giurgiu

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT