Fotbal intern

Gigi Becali l-a refuzat pe Cristian Lopez! Cerinţa impresarului care a înfuriat FCSB

01.08.2018 | 10:16
Gigi Becali la refuzat pe Cristian Lopez Cerinta impresarului care a infuriat FCSB

Gigi Becali l-a refuzat pe Cristian Lopez! După ce patronul de la FCSB i-a făcut atacantului o ofertă şi acesta a refuzat-o, Becali a fost contactat de agentul jucătorului, care i-a solicitat o mărire substanţială a salariului.

Impresarul lui Cristian Lopez a cerut o creştere de 200.000 de euro, iar Gigi Becali nu a vrut să audă de aşa ceva. Patronul vicecampioanei a declarat pentru FANATIK.RO că nu doreşte  să mărească o ofertă care i se părea oricum prea mare pentru nivelul fotbalului românesc. Lopez a refuzat propunerea FCSB, însă Gigi Becali ar fi în continuare dispus să achite contractul conform primei propuneri pe care clubul i-a înaintat-o spaniolului.

Ce spune Gigi Becali, după ce Lopez nu a vrut să vină la FCSB

“Eu i-am făcut o ofertă lui Lopez, iar impresarul m-a căutat după câteva zile şi mi-a spus că jucătorul vrea să vină la noi, dar nu putem să mai punem 200.000 de euro la oferta iniţială? I-am spus că nu. Probabil el şi-a căutat şi altă echipă între timp, dar nu şi-a găsit. I-am spus că nu mai pot sa măresc oferta pentru că eu consider că şi aşa este una foarte bună pentru fotbalul românesc”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Gigi Becali l-a refuzat pe Cristian Lopez

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Gigi Becali i-a oferit lui Cristian Lopez un contract în valoare de 800.000 de euro pentru doi ani de zile, iar spaniolul, prin agentul său, a solicitat un salariu de 1.000.000 de euro pentru două sezoane. Şeful vicecampioanei nu agreează ideea unui salariu atât de mare, însă ar fi dispus să achite oferta iniţială, cea cu 400.000 de euro pe an, dacă jucătorul ar dori să vină la FCSB.

Mihai Stoica este cel care a anunţat, înainte de derby-ul FCSB –  Dinamo 3-3, că Lopez a declinat oferta FCSB-ului: “Trebuie să aducem un atacant. Vă pot spune cu certitudine o informație aflată de la colaboratorii mei: Cristian Lopez a refuzat oferta făcută de FCSB. Mai sunt și alți jucători pe care îi urmărim, toți sunt din străinătate”, a declarat Mihai Stoica.

Şi Dinamo l-a vrut

În iarnă, pe când Florin Bratu a venit la formaţia din Ştefan cel Mare, acesta l-a dorit pe atacant şi a chiar a luat legătura cu agentul său, însă jucătorul era sub contract cu Lens şi nu se plia pe strategia clubului de a aduce jucători liberi: “Pe Cristian Lopez l-am dorit și noi când a venit Florin Bratu la echipă. Cred că Florin a luat legătura cu agentul lui și cu el, dar nu era jucător liber în acel moment. Am luat alt fotbalist în locul lui, pe Axente. Cât să așteptăm? Sigur a avut multe oferte. Nu am apucat să vorbim de detaliile financiare. Nu a fost o problemă legată de bani. Nu la asta se rezumă totul”, a declarat Dănciulescu.

Lopez a mai fost dorit de FCSB şi în urmă cu două sezoane, în 2016, după ce Gregory Tade intrase în dizgraţia lui Gigi Becali, iar acesta voia să-l dea la schimb cu spaniolul la CFR Cluj. În cele din urmă, mutarea nu s-a concretizat, iar Cristian Lopez a părăsit echipa din Gruia pentru a juca la Lens. În stagiunea trecută, acesta a evoluat în 34 de partide şi a marcat 16 goluri pentru formaţia din Ligue 2.

Cristian Lopez a evoluat în cariera sa pentru Alicante CF, RM Castilla, Valencia B, Atl. Baleares, Huddersfield, Shrewsbury, Northampt. Town, Burgos CF, CFR Cluj şi Lens, fiind în momentul de faţă liber de contract.

Gigi Becali l-a refuzat pe Cristian Lopez. Atacantul spaniol se bucură după un gol marcat în poarta celor de la FC Dinamo Bucureşti
Gigi Becali l-a refuzat pe Cristian Lopez. Atacantul spaniol se bucură după golul marcat

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Lopez