Fotbal intern

Gigi Becali l-a reprimit pe Adi Popa la echipă! Mesaj clar pentru Vintilă şi MM Stoica: ”Accidentările sunt şi problema lor”

19.06.2020 | 12:57
Gigi Becali la reprimit pe Adi Popa la echipa Mesaj clar pentru Vintila si MM Stoica Accidentarile sunt si problema lor
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, l-a reprimit pe mijlocașul Adi Popa la echipă, deși cei doi s-au contrat dur după ce jucătorul a fost trimis în șomaj tehnic.

Latifundiarul din Pipera a băgat 6 jucători în șomaj tehnic pe durata pandemiei de coronavirus: Cristian Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Bogdan Planic, Harlem Gnohere și Adi Popa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a reacționat prea bine la amenințările lui Adi Popa că-l va da în judecată și a lansat o serie de acuzații, considerând că acesta a câștigat foarte mulți bani la FCSB și nu a dat dovadă de caracter.

Adi Popa, reprimit de Gigi Becali la prima echipă

Între timp, forțat și de numărul mare de jucători accidentați din lot, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Adi Popa și l-a reprimit la echipă.

ADVERTISEMENT

”L-am chemat pe Adi Popa la echipă. Nu ia bani? De aceea e plătit, nu? Ceilalți? Păi, Stan nu poate pentru că este accidentat”, a declarat finanțatorul FCSB-ului la Pro X.

”Aaaa, ar fi bun Bălgrădean. Chiar trebuia să-l chem și să-l bag iar să joace. Așa mai putea încasa un gol sau două pentru ca viitoarea sa echipă, CFR Cluj, să nu mai aibă niciun fel de emoție la campionat (n.r. – râde)”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că numeroasele accidentări din lotul ”roș-albaștrilor” sunt răspunderea lui Bogdan Vintilă și a lui Mihai Stoica: ”Şi Tudor răspunde, că am avut încredere în ei. Văd că se accidentează jucătorii. Vintilă trebuia să spună că nu este bine făcută pregătirea fizică. Problema e că a apărut aceeaşi leziune la vreo patru jucători”.

Omul de afaceri a ținut sdă precizeze că jucătorii Florinel Coman şi Răzvan Oaidă nu vor juca în meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaş, dar vor fi apți pentru întâlnirea cu Dinamo București, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 17,25 este cota pentru „2 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT