Fotbal intern

Gigi Becali l-a sunat pe Dică să-l anunțe decizia. „Am vorbit și am înțeles!”

20.09.2018 | 17:11
Gigi Becali la sunat pe Dica sal anunte decizia Am vorbit si am inteles

Gigi Becali era extrem de furios după remiza de la Cluj, cu CFR, 1-1, atacându-i pe toți, în frunte cu Nicolae Dică și Meme Stoica. Chiar a amenințat că e posibil să-i dea afară, antrenorului stabilindu-i și un termen după care va trage linie și va decide. A doua zi după ce a măturat cu toți, Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică.

FANATIK.RO a aflat că finanțatorul FCSB, mult mai liniștit decât după meci, a dorit să-l asigure pe antrenor că nu trebuie să-și facă probleme dacă echipa joacă bine și va fi tot pe primul loc.

Gigi Becali l-a sunat pe Dică după CFR-FCSB 1-1

Decizia pe care a luat-o Becali, de a-l suna pe antrenorul său după ce îl făcuse praf cu o seară înainte, a avut legătură și cu variantele tot mai dese de înlocuitori care apăreau la orizont. FANATIK.RO a scris despre faptul că Edi Iordănescu poate fi una dintre soluțiile care i-ar urma lui Dică în cazul în care Becali decide să se despartă de Nick.

Deși a anunțat un dead-line pentru situația tehnicianului, acesta fiind finalul turului, Becali a dorit să detensioneze situația la echipă, mai ales că FCSB este pe primul loc după disputarea a 8 etape și are un program ceva mai lejer în următoarele runde. Cele 5 până la finalul turului. Din informațiile FANATIK.RO, Becali i-ar fi transmis lui Dică faptul că nu va fi schimbat nici în pauza de iarnă dacă echipa va fi tot prima în clasament. „O să iei titlul cu FCSB!”, i-ar fi transmis Becali lui Dică.

„Numai rezultatele mă țin la Steaua!”

Nicolae Dică nu a vrut să comenteze prea mult discuția pe care a avut-o cu patronul său. „Am vorbit și am înțeles. Domnul Becali este mai calm a doua zi după meciuri. Indiferent ce spune patronul, că stau o lună sau un an, eu știu că numai rezultatele mă țin la Steaua. Ceea ce vorbim acum poate să nu mai fie valabil peste o săptămână dacă echipa pierde”, a spus Dică pentru FANATIK.RO.

Din informațiile noastre, Becali ar intenționa să schimbe cât de curând doar preparatorul fizic, urmând să-l aducă pe Florentin Marinescu. FANATIK.RO a discutat cu acesta, care a confirmat negocierile telefonice pe care le-a avut cu Becali, „Sensei” fiind momentan plecat din țară.

Florentin Marinescu este președintele federației de arte marțiale
Florentin Marinescu, președinte la Arte Marțiale din 1998, este omul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă preparator la FCSB în locul lui Marian Lupu, fiind nemulțumit de forța fizică a echipei

Gigi Becali, exploziv după remiza de la Cluj: „Poate îi dau pe toți afară!”

Rafalele lui Gigi Becali după egalul din Gruia au destabilizat puțin atmosfera la echipă, toată lumea fiind afectată. „Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a spus Becali după meci.

Nicolae Dică a urmărit în direct cum Gigi îl face praf!

Jucătorii au aflat chiar când ieșeau de la vestiare că patronul îi critică din nou, singurii lăudați fiind Benzar, Stan și Gnohere. FANATIK.RO a fost la Cluj și a surprins live reacția lui Dică, atunci când a văzut pe un monitor că Becali îi făcea praf și spunea că „nici la meciul cu Iașul când am ratat titlul nu am jucat așa slab”. Dică s-a întunecat imediat la față, a renunțat la pozele cu cei care-l solicitau, a mormăit un „și dacă luam trei puncte, ce mai spunea?”, apoi a plecat direct la vestiar.

5 meciuri teoretic mai simple are FCSB până la finalul turului, excepție făcând doar deplasarea de la Craiova

  • cu Dunărea Călărași
  • la Hermannstadt
  • cu Chiajna
  • la Craiova
  • cu Voluntari