Sport

FCSB l-a prezentat oficial pe Andrea Compagno. Ce număr va purta italianul. Toate culisele transferului. Update

Gigi Becali a dat lovitura şi l-a transferat pe Andrea Compagno, atacantul lui FC U Craiova. FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru atacant.
27.08.2022 | 12:57
FCSB la prezentat oficial pe Andrea Compagno Ce numar va purta italianul Toate culisele transferului Update
Andrea Compagno a fost przentat oficial și a vorbit despre aspirațiile în tricoul noii sale echipe, FCSB. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
29-08-2022
13:11

FCSB l-a prezentat oficial pe Andrea Compagno

Atacantul italian Andrea Compagno a fost prezentat oficial de FCSB și și-a ales numărul de pe tricou, cu care va evolua în SuperLigă.

”Bine ai venit, Andrea Compagno!

FCSB anunță transferul lui Andrea Compagno, de la Fotbal Club Universitatea 1948.

Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB!

Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo.

A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite.

În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României”, a transmis FCSB prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

 

29-08-2022
11:41

FC U Craiova a anunţat transferul lui Compagno la FCSB!

FC U Craiova a anunţat transferul lui Andrea Compagno la FCSB pentru 1,5 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer: “Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de €1.5M + 10% dintr-un viitor transfer. Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, se arată în comunicatul oltenilor. 

Andrea Compagno
Andrea Compagno

FCSB s-a calificat în grupele Conference League şi Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt în ceea ce priveşte transferurile. Patronul roş-albaştrilor a declarat că vor mai veni la echipă un fundaş şi un atacant.

Gigi Becali l-a transferat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova pentru o sumă uriaşă!

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova, anunţă Gsp. Atacantul italian a marcat cinci goluri în primele şase etape, iar Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK că s-a înţeles cu Adrian Mititelu pe o sumă uriaşă:

ADVERTISEMENT

“Da, l-am luat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova. Suma e de 1,5 milioane de euro. Nu mai are ce să se întâmple. Duminică vine la FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Culisele transferului: “I-am făcut o ofertă de 500.000 de euro. Nici n-a vrut să audă!”

Transferul lui Andrea Compagno de la FCSB la FC U Craiova a fost perfectat sâmbătă. FANATIK vă prezintă modul în care au decurs negocierile dintre cele două părţi, mai ales că reporterii publicaţiei noastre au discutat cu Gigi Becali sâmbătă, la ora 11:50.

ADVERTISEMENT

Atunci, patronul celor de la FCSB ne-a declarat că Adrian Mititelu a declinat oferta de 500.000 de euro pentru atacantul italian: “Noi acum avem nevoie de un atacant cu experienţă. I-am făcut o ofertă de 500.000 de euro lui Mititelu pentru Compagno. Nici nu a vrut să audă”, a spus patronul FCSB pentru FANATIK.

Gigi Becali a mărit miza la 1,5 milioane de euro! A negociat transferul cu Adrian Mititelu Jr.

După dialogul cu FANATIK, Gigi Becali şi-a întrebat colaboratorii despre situaţia lui Andrea Compagno şi a decis să urce miza, după refuzul lui Adrian Mititelu. Astfel, de la 500.000 de euro s-a ajuns la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că, din informaţiile noastre, Gigi Becali a negociat transferul italianului cu Adrian Mititelu Jr., nu cu tatăl său. Oficialii celor de la FC U Craiova nu au rezistat ofertei de 1,5 milioane de euro şi au acceptat despărţirea de atacantul italian.

A doua lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor! În iulie, Becali a plătit 1,7 milioane de euro pe Miculescu

Sâmbătă, la ora 12:50, reporterii FANATIK au discutat din nou cu Gigi Becali, care a confirmat transferul lui Andrea Compagno, pentru suma de 1,5 milioane de euro, spunând că italianul va ajunge duminică la Bucureşti pentru a se perfecta mutarea.

ADVERTISEMENT

Este a doua lovitură pe bani mulţi dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor, după ce, în urmă cu o lună, l-a transferat pe David Miculescu de la UTA Arad pentru 1,7 milioane de euro.

Afacere excelentă pentru FC U Craiova! Compagno a venit gratis, în 2020

Pentru FC U Craiova, a fost o afacere excelentă, în condiţiile în care Andrea Compagno a venit din postura de jucător liber de contract, în 2020, de la Tre Fiori, din San Marino. Italianul traversează cea mai bună formă a carierei.

După ce a pus umărul la promovarea celor de la FC U Craiova în SuperLiga, Compagno a devenit unul dintre cei mai buni marcatori din prima ligă. În actuala stagiune, atacantul a marcat de cinci ori în primele şase etape.

  • 1.500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Andrea Compagno
  • 26 de ani are atacantul italian

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT