Fotbal intern

Gigi Becali l-ar vrea pe Denis Drăguş la FCSB: “Dau maximum 2.000.000 de euro pe el”

07.08.2018 | 20:59
Gigi Becali lar vrea pe Denis Dragus la FCSB Dau maximum 2000000 de euro pe el

Gigi Becali l-ar vrea pe Denis Drăguş la FCSB, însă şeful vicecampioanei anunţă că nu este dispus să achite mai mult de 2.000.000 de euro în schimbul jucătorului lui Gică Hagi de la Viitorul Constanţa. Patronul vicecampionilor ştie, însă, că nu se poate atinge de cea mai nouă “perlă” a lui Hagi pentru că acesta solicită mai mulţi bani faţă de cât ar fi dispus acesta să ofere.

“Domne, normal că ai o mică emoţie, dar cred că ne calificăm, eu aşa cred. Păi, Drăguş, nu ai văzut ce a spus Gică? Că el face multe milioane, eu nu am atâtea milioane. Dau şi eu 1, hai, până în 2, dar Gică spus că vrea mai multe”, a spus Becali la un post de televiziune, care a vorbit apoi şi despre aducerea lui Raul Rusescu şi ratarea lui Cristian Lopez:

Gigi Becali l-ar vrea pe Denis Drăguş la FCSB

“Nu am putut să-l luăm pe Lopez, nu a vrut. Eu i-am făcut trei oferte şi a zis că-mi mulţumeşte, dar nu, că are oferte şi mai mari şi că nu vrea să vină. Nu l-am mai contactat după aia că a luat Meme legătura pe Rusescu, tocmai terminase cu turcii şi apoi nu am mai vorbit. Acum, nu ştiu, să vedem. Rusescu are 29 de ani. Dacă i-am dat 25.000 de euro pe lună, înseamnă că avem încredere. El îşi ia banii şi dacă nu joacă, am luaţi bani mulţi eu cu el“, a spus Becali.

Hagi se laudă cu Drăguş

Becali l-ar dori pe Drăguş, însă ştie că Hagi nu ar renunţa atât de uşor la el. După meciul cu FC Voluntari, Gheorghe Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului său: “Am descoperit un jucător și asta e important. Drăguş creşte în fiecare zi. Nu credeam poate juca număr nouă. E un băiat enervant de tânăr și vă voi face să vorbiți mai mult despre el. Nu uitați că am 20 de jucători împrumutați în țară. Să vedeți la anul ce echipă voi avea”, a spus Hagi.

Gică Hagi l-a lăudat pe Denis Drăguş încă din urmă cu trei ani de zile, când l-a adus la echipă. “Regele” fotbalului românesc a vorbit despre fotbalistul care pe atunci avea vârsta de 16 ani: “O zic public în acest moment, l-am descoperit pe noul Dobrin. Îl cheama Drăguş şi are 16 ani. I-am zis-o şi lui, ştie, seamănă foarte mult cu Gicu”, spunea Gică Hagi în septembrie 2015.

Denis Drăguş a ajuns la şase goluri în acest start de campionat, după cinci partide disputate atât în Liga 1 Betano, cât şi în cele două tururi preliminare din Europa League, când a marcat atât cu Racing Union Luxemburg, cât şi cu Vitesse, când trupa sa a fost eliminată de echipa din Olanda.

Gigi Becali l-ar vrea pe Denis Drăguş la FCSB. Jucătorul pe care îl doreşte patronul de la vicecampioană, certat de Gheorghe Hagi în timpul unui meci din Liga 1 Betano
Gigi Becali l-ar vrea pe Denis Drăguş la FCSB. Jucătorul pe care îl doreşte patronul de la vicecampioană, certat de Gheorghe Hagi

Denis Drăguş poate ajunge la FCSB doar în cazul în care Gheorghe Hagi ar fi dispus să-l cedeze pe acesta în schimbul a sumei de 2.000.000 de euro.

Meciurile lui Denis Drăguş la Viitorul Constanţa:

Racing Union Luxemburg – Viitorul Constanţa 0-2 (Gol Drăguş)
Viitorul Constanţa – Racing Union Luxemburg 0-0
Viitorul Constanţa – Dunărea Călăraşi 0-1
Viitorul Constanţa – Vitesse 2-2 (Dublă Denis Drăguş)
Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa 1-1
Vitesse – Viitorul Constanţa 3-1 (Gol Drăguş)
Viitorul Constanţa – Voluntari 2-0 (Gol Drăguş)

Tags: