Sport

Gigi Becali, la „marşul normalităţii“: „Noi nu îi urâm pe oameni. Urâm păcatul lor“. Video

Gigi Becali a participat dumincă la „marşul normalităţii“ la doar o zi după „Bucharest Pride“, marşul comunităţii LGBT.
15.08.2021 | 14:51
Gigi Becali la marsul normalitatii Noi nu ii uram pe oameni Uram pacatul lor Video
Gigi Becali, la marşul normalităţii. FOTO: capturp video
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de duminică, 15 august, Gigi Becali a participat la „marşul normalităţii“, împreună cu Mihai Stoica şi Alexandru Tudor, dar şi cu un sobor de preoţi „pentru sfinţirea locului“.

Bucharest Pride este un eveniment anual al comunităţii LGBT din România. Anul acesta marşul acesteia s-a suprapus cu o perioadă importantă pentru ortodoxiei, religie majoritară în ţara noastră.

ADVERTISEMENT

Bucharest Pride s-a terminat pe 14 august, iar la eveniment au participat circa 2.000 de persoane, un număr de patru ori mai mare decât cel înscris pe autorizaţia emisă de Primărie. Tocmai de aceea, oraganizatoarea manifestaţiei, Teodora Ion-Rotaru, a primit o amendă de 7.000 de lei, pe care o va contesta în instanţă, scrie Digi 24.

În ultima zi a Bucharest Pride s-a derulat şi marşul normalităţii, o mişcare opusă, care promovează familia tradiţională. La aceasta au participat mai mulţi preoţi, simpli simpatizanţi, dar şi membri ai Partidului Noua Dreaptă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Noi nu îi urâm pe oameni. Urâm păcatul lor“

La o zi distanţă, duminică, Gigi Becali a luat şi el parte la marşul normalităţii. Patronul FCSB a venit însoţit de doi dintre oficialii echipei sale, Mihai Stoica şi fostul arbitru Alexandru Tudor.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

ADVERTISEMENT

Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane, cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară.

ADVERTISEMENT

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine. Să nu mai asculte lumea de autorități”, a declarat Gigi Becali pentru reporterii aflaţi la faţa locului.

Gigi Becali, cu mâna imobilizată

Gigi Becali a venit la procesiune, chiar dacă a suferit recent o intervenţie chirurgicală. Patronul FCSB a apărut cu mâna imobilizată, după o operaţie la tendon, după cum a mărturisit:

„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat“, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT