Sport

GIGI BECALI. Patronul, “curăţat” de 70.000 €! “Mi-a plătit tot!”

GIGI BECALI. Dorinel Munteanu a evoluat pentru Steaua în perioada 2003-2005 şi a avut un aport deosebit la cucerirea unui campionat. “Neamţul” a bifat 32 de partide în tricoul roş-albastru...
19.02.2015 | 00:04
GIGI BECALI Patronul curatat de 70000 E Mia platit tot
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Dorinel Munteanu a evoluat pentru Steaua în perioada 2003-2005 şi a avut un aport deosebit la cucerirea unui campionat. “Neamţul” a bifat 32 de partide în tricoul roş-albastru şi a reuşit să marcheze două goluri. În 2008, pentru o scurtă perioadă, fostul mare internaţional român a fost şi antrenorul Stelei, însă a fost concediat de Gigi Becali ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare. Problemele pentru Munteanu au apărut, însă, imediat ce a fost dat afară de la Steaua. Fostul mijlocaş a fost înştiinţat de fiscul german că trebuie să achite nişte taxe pe care le-a dobîndit pe vremea cînd era fotbalist activ în Ghencea.

Gigi Becali s-a achitat de datorii

GIGI BECALI. Suma nu era deloc una modică. Astfel că Munteanu a dat Steaua în judecată şi l-a somat pe patronul Stelei să plătească fiscului german suma de 70.000 de euro. Fostul mare internaţional a cîştigat fără nici o emoţie procesul, iar Gigi Becali s-a văzut nevoit să-i achite respectiva sumă de bani lui Dorinel pentru că Steaua ar fi putut avea probleme cu licenţierea. “Da, aşa este! Domnul Becali mi-a plătit banii, nu mai are nici o datorie la mine. Era vorba de 70.000 de euro, bani care proveneau din perioada cînd am fost jucător în Ghencea. Banii respectivi nu provin din perioada cînd am fost antrenor. Domnul Becali s-a achitat faţă de mine fără nici o problemă, nu are nici o datorie către mine din perioada în care am fost tehnician. Important este că situaţia s-a rezolvat”, a spus, pentru FANATIK.RO, Dorinel Munteanu, care, de altfel, este rezident în Germania.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / Gică Popescu e ACASĂ! “A fost ELIBERAT!”

GIGI BECALI. Război total în familie: “TE VOI TERMINA!”

 

“Am cîştigat cu toţi cei care au fost porci!”

GIGI BECALI. Dorinel Munteanu este liber de contract după ce la finalul anului trecut s-a despărţit de Gabala FK. Tehnicianul a precizat, pentru FANATIK.RO, că, momentan, nu are nici o ofertă concretă din Liga 1. “Nu m-a căutat nimeni deocamdată. Am un impresar care se ocupă de astfel de lucruri şi nu mă grăbesc. Momentan, sînt acasă şi mă odihnesc”, a spus Munteanu. Referitor la procesele în care a fost implicat, de-a lungul timpului, cu diverşi patroni din fotbal, fostul internaţional a dezvăluit: “Eu am avut mai multe divergenţe, nu din vina mea, aşa a fost. Cu Penescu, Porumboiu, cu Steaua. Dar am cîştigat cu toţi cei care au fost porci!”.

STEAUA. “Telenovela” Keşeru, la FINAL! Vezi cifrele transferului!

GIGI BECALI. EXCLUSIV / Renunţă la TOATĂ averea! Cine preia Steaua

 

Trei procese, trei victorii!

GIGI BECALI. Dorinel Munteanu l-a dat în judecată pe Adrian Porumboiu, pentru declaraţii calomnioase. Finanţatorul declarase despre fostul internaţional că a făcut blaturi în perioada în care a fost antrenor la FC Vaslui. Curtea de Apel i-a dat dreptate lui Dorinel, care va primi 100.000 de lei de la Porumboiu, drept despăgubiri. Dorinel Munteanu a mai cîştigat în instanţe şi în faţa lui Gigi Becali şi a lui Cornel Penescu, patron care l-a acuzat, precum Porumboiu, de blaturi.

ADVERTISEMENT

8 partide a stat Munteanu pe banca Stelei. Bilanţ: 1 victorie, 3 egaluri şi 4 înfrîngeri