Fotbal intern

Gigi Becali, lăudat în privința vestimentației: „Dă 100.000 de euro la o vizită”

08.06.2020 | 16:15
Gigi Becali laudat in privinta vestimentatiei Da 100000 de euro la o vizita
ADVERTISEMENT

Cezar Ionașcu, cunoscut în lumea modei pentru sfaturile în privința vestimentației pe care le dă bărbaților, apreciază felul în care Gigi Becali se îmbracă și a explicat de ce patronul FCSB-ului este un bărbat stilat.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,17 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, lăudat din punct de vedere vestimentar

Cezar Ionașcu l-a lăudat pe Gigi Becali în privința vestimentațieiLa Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali.

A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită”.

ADVERTISEMENT

„El a știut să ’fure’. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi.

Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a mai spus Cezar Ionașcu pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu CFR e decisiv!”

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre importanța meciului cu CFR Cluj, primul de la reluarea Ligii 1: „Din ce am aflat, echipa stă destul de bine fizic, dar aștept să înceapă campionatul.

E bine că începem acum, oricum erau multe necunoscute. Nu ați văzut că nu știam aproape nimic despre când începe fotbalul?”.

ADVERTISEMENT

„La meciul cu CFR Cluj vom vedea exact cum stăm. Acolo vedem dacă ne batem la titlu, dacă am pierdut titlul. Dacă am profitat noi de pauza asta sau alții. Acolo e momentul adevărului.

Băieții s-au antrenat bine, nu sunt probleme până acum din ce știu. La meciul cu CFR Cluj vedem dacă mai avem sau nu șanse la titlu. Acolo se va decide.

Eu am mai spus. Sponsorii au fost afectați, imaginea, publicitatea, toate acestea au fost afectate. În plus, au scăzut cotele jucătorilor. Nu știu dacă Florinel Coman se poate vinde cu 20 de milioane de euro acum”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT