Sport

Gigi Becali, lăudat pentru alegerea lui Dinu Todoran: ”N-a greșit pentru că tot el comandă”

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali l-a numit la FCSB pe Dinu Todoran iar alegerea este lăudată de Dumitru Dragomir.
22.05.2021 | 11:20
Gigi Becali laudat pentru alegerea lui Dinu Todoran Na gresit pentru ca tot el comanda
ADVERTISEMENT

Inițial, Todoran trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a ”roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit lui patronului de la FCSB o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

FANATIK a aflat că deși în acte va fi antrenor principal, Todoran nu este cel care va conduce echipa, ci Mihai Pintilii, cel care este antrenor secund încă din mandatul lui Anton Petrea, dar care nu este posesor de licență PRO.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Gigi Becali după ce l-a pus pe Dinu Todoran antrenor

Fostul președinte de Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, l-a lăudat pe Dinu Todoran, despre care a spus că este un an trenor serios, dar este de părere că în continuare echipa va fi condusă de Gigi Becali.

”Eu îl cunosc, e un copil foarte serios, un antrenor bun. Acum… eu zic că Gigi n-a greșit pentru că tot el comandă acolo. Cu Șumudică era mai greu să comande, pe Dică poate mai putea să-l manevreze, dar nici cu el n-avea șanse”, a declarat Dragomir la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Todoran e un antrenor serios și la fel de dur ca ceilalți. L-am cunoscut că am fost o perioadă la Voluntari, când era la echipa a doua. Foarte serios, rețineți ce vă spun. Un antrenor bine documentat… Știe bine meserie, să știți.

Poate să se impună în vestiar. Dacă are rezultate, Gigi nu intră peste el. Dacă nu are rezultate, antrenorul principal, Gigi, intră și încearcă fel de fel de experimente. Răbdarea lui Gigi ține cât rezultatele sunt bune. Ceea ce nu înțelegem noi, Gigi a înțeles înaintea noastră. E vorba de capitalism feroce”, a mai spus fostul șef al LPF.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB, puși la punct de Dragomir

Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Gigi Becali și în scandalul cu suporterii, despre care spune că nu se pricep la fotbal. ”Mitică” este de părere că și în marile campionate patronii se bagă peste antrenori.

”Rolul galeriei este să aplaude sau să huiduie… Nici să huiduie n-are voie. La acest lot e bun Dinu Todoran. A lucrat cu tineretul și știe cum să se comporte cu ei. Dar la Gigi e principiul ‘pe banii mei fac ce vreau eu’.

ADVERTISEMENT

Voi vreți să comande galeria? Păi, de când se pricepe galeria la fotbal?! Nici Guardiola nu era experimentat și a făcut rezultate nemaipomenite. Nici Mourinho n-a avut rezultate importante cu Porto, nici Zidane…

Voi habar n-aveți ce înseamnă fotbalul, niciun patron de pe fața pământului nu stă… Nu sunt la fel de vocali ca Becali, dar toți antrenorii joacă în fața patronului”, a afirmat Dragomir.

Suporterii ”roș-albaștrilor” au protestat la adresa conducerii și a jucătorilor în fața stadionului din Giurgiu la partida pierdută cu Universitatea Craiova, scor 0-1. Gigi Becali a intervenit imediat după acest episod, a lansat o tiradă la adresa lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, și le-a transmis contestatarilor să meargă să susțină CSA Steaua dacă nu le convine ce se întâmplă la clubul său.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT