ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Edi Iordănescu: “Poate să fie când vrea el antrenor la FCSB!”. Exclusiv

Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Edi Iordănescu şi a spus pentru FANATIK că tehnicianul ar putea fi oricând antrenor la FCSB.
Autor: Marian Popovici | 27.05.2021 | 17:22
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Edi Iordănescu:
Gigi Becali, laude pentru Edi Iordănescu: "Poate să fie când vrea el antrenor la FCSB!". Colaj Fanatik

Edi Iordănescu le-a suflat titlul celor de la FCSB în actuala stagiune, însă într-un interviu acordat pentru FANATIK, deja fostul tehnician al lui CFR Cluj a spus că nu se va dezice niciodată de culorile roş-albastre lăsând să se înţeleagă că varianta FCSB poate să apară oricând pe tapet.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a lăudat pe Edi Iordănescu: “Poate să vină când vrea el antrenor la FCSB!”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre Edi Iordănescu, spunând că fostul antrenor al campioanei din Liga 1 poate fi când vrea antrenor la FCSB: “Despre Edi Iordănescu nu poţi să spui nimic, e antrenor. 

El poate fi oricând antrenor la FCSB. Care-i problema? Nu am avut neînţelegeri cu el, a demonstrat în campionat că e antrenor. Ce dovadă mai bună decât faptul că a câştigat titlul? 

Ce mai poţi să spui? Noi acum avem antrenor, dar pe viitor, clar poate să fie unul dintre cei care să antreneze FCSB fără probleme”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: “N-o să mă dezic niciodată – și subliniază acest niciodată – de culorile roș-albastre!”

Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a spus într-un interviu acordat pentru FANATIK că orice se poate întâmpla atunci când a fost întrebat când va câştiga un titlu şi alături de FCSB:

“Nu am un răspuns la întrebarea asta. Am stilul meu, felul meu de a fi și nu știi niciodată în viață ce se poate întâmpla. Tot timpul voi rămâne ancorat în valorile și-n principiile mele.

Mă bucur că am luat un titlu cu CFR și n-o să mă dezic niciodată – și subliniază acest niciodată – de culorile roș-albastre!

ADVERTISEMENT

Am copilărit în acea curte și știu ce înseamnă pentru familia mea, dar și pentru mine aceste culori. Sunt antrenor profesionist, respect pe toată lumea și îmi place să câștig”, a spus Edi Iordănescu pentru publicaţia noastră.

Gigi Becali şi Edi Iordănescu
Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Au negociat la Palat în vara anului 2019!

În vara anului 2019, Edi Iordănescu a fost aproape de a fi numit antrenor la FCSB. Antrenorul chiar a fost la Palat la negocieri cu Gigi Becali, însă antrenorul a refuzat ulterior să preia echipa, el fiind legat prin contract şi cu Gaz Metan Mediaş, având stipulată şi o clauză de reziliere.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu şi Gigi Becali au rămas în relaţii bune, însă de când antrenorul a preluat CFR Cluj şi a intrat în lupta pentru titlu împotriva FCSB-ului cei doi nu au mai vorbit, Edi explicând situaţia:

“Înainte vorbeam destul de des, dar după ce am semnat cu CFR, niciodată! Și poate să vă confirme el! Tot ceea ce mi-a transmis a făcut-o prin mesaje publice, prin presă, nu personal!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are meritele sale, a format o echipă foarte tânără și foarte valoroasă la FCSB. Din punctul meu de vedere, ce a fost a fost, rămâne acolo, eu nu am niciun fel de dușmănie sau de resentiment”, a spus Edi în interviul acordat pentru FANATIK.

  • 42 de ani are Edi Iordănescu 
  • 6 ani au trecut de la ultimul titlu câştigat de FCSB

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!