Sport

Gigi Becali, laude tardive pentru Toni Petrea: „Cu el aveam posesie, m-am rugat să nu plece de la FCSB!”

Gigi Becali a dezvăluit că l-a rugat pe Toni Petrea să continue pe banca FCSB-ului și a explicat de ce i-a spus lui Nicolae Dică să continue la echipă.
17.10.2022 | 14:39
Gigi Becali laude tardive pentru Toni Petrea Cu el aveam posesie mam rugat sa nu plece de la FCSB
Toni Petrea a antrenat-o pe FCSB de două ori. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică l-a înlocuit pe Toni Petrea la FCSB, însă Gigi Becali l-a lăudat pe fostul său antrenor.

Gigi Becali îl laudă pe Toni Petrea: „Mie îmi plăcea, făcea echipa posesie”

Toni Petrea a ajuns la patru victorii consecutive pe banca celor de la Chindia Târgoviște, penultima clasată în SuperLiga, iar Gigi Becali a declarat la ProArena că a încercat să îl convingă să rămână la FCSB: „Toni Petrea ştie să facă posesie. Mie îmi plăcea, făcea echipa posesie. Eu m-am rugat de el când a plecat. I-am spus că nu e bine să plece”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a spus însă că Toni Petrea și-a dorit să plece de la FCSB: „Că o să ne calificăm, că o să câştigăm. A spus că trebuie să facă un şoc la echipă: ‘Poate aşa trebuie! Putem să mai lucrăm împreună’”.

Gigi Becali îl critică din nou pe Nicolae Dică, însă antrenorul i-a promis că va schimba strategia de pregătire a jucătorilor: „Normal că este şi de la antrenor. A spus că încearcă să facă alt model de antrenament. Dică a spus că are încredere în ceea ce face”.

ADVERTISEMENT

De ce nu l-a lăsat Gigi Becali pe Nicolae Dică să plece de la FCSB: „Tu trebuie să ștergi rușinea”

FANATIK a anunțat că Nicolae Dică a vrut să își dea demsia de la FCSB, însă Gigi Becali a insistat ca antrenorul să continue la echipă: „Băiatul mi-a spus: “Spune-mi şi plec!”. I-am spus să îşi facă treaba, am avut realizări cu el. Nu vreau să fie umilit de situaţie…”.

Becali a dezvăluit și ce i-a spus antrenorului FCSB-ului: „’Tu pleci acum când ai luat 10-0? Tu trebuie să ştergi ruşinea, să câştigi 5-7-10 meciuri. Cum să pleci acum, cu pata pe tine’”.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Toni Petrea despre posibilitatea să o antreneze din nou pe FCSB: „Nimeni nu știe ce discuții am avut cu patronul”

Toni Petrea nu a spus că ar refuza o revenire la FCSB pe viitor: „Nimeni nu poate ști ce discuții am avut cu patronul de la FCSB. Doar s-au făcut supoziții și presupuneri. Nu vreau să mai vorbesc, sunt acum antrenor la altă echipă. 

Niciodată să nu spui niciodată (n.r. – despre o revenire la FCSB). Însă e greu să vorbesc acum, am alte planuri, alte obiective”, a spus antrenorul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a antrenat-o pe FCSB în două mandate, iulie 2020 – mai 2021 și noiembrie 2021 – iulie 2022.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT