Sport

Gigi Becali îl confirmă pe Reghe: ”Anamaria nu a avut niciun aport în aducerea lui!”. Dar îl contrazice în privința clauzei de reziliere de 800.000 de euro: ”I-am zis că nu vreau niciun ban”

Gigig Becali a declarat că Anamaria Prodan nu a avut niciun aport în aducerea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB și l-a contrazis pe antrenor care a spus că i-a plătit 800.000 de euro să plece la Al Hilal.
21.02.2022 | 12:38
Gigi Becali il confirma pe Reghe Anamaria nu a avut niciun aport in aducerea lui Dar il contrazice in privinta clauzei de reziliere de 800000 de euro Iam zis ca nu vreau niciun ban
Laurențiu Reghecampf a declarat că a câștigat ca antrenor al FCSB peste 2 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a declarat la podcastul lui Cătălin Măruță că Al Hilal i-a plătit lui Gigi Becali 800.000 de euro pentru a pleca de la FCSB.

Însă Gigi Becali l-a contrazis pe antrenorul Universității Craiova și a declarat la ProX că l-a lăsat să plece gratis la Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali neagă faptul că a primit 800.000 de euro de la Reghecampf: „Am făcut atâtea performanțe cu el”

Patronul FCSB a explicat că l-a lăsat să plece liber pe Laurențiu Reghecampf de la FCSB, chiar dacă Anamaria Prodan era dispusă să îi plătească o sumă de bani lui Becali.

„A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro. Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe? Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion”.

ADVERTISEMENT

Becali a mai spus că Anamaria Prodan nu a avut niciun aport în venirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB și a spus clar și răspicat că nimeni nu îl poate influența în aducerea unui antrenor.

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici Meme măcar nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre relația cu Anamaria Prodan: „Am simpatizat-o, dar n-am iubit-o. Zicea că mă uitam la ea!”

Gigi Becali spune că nu a avut-o niciodată la inimă pe Anamaria Prodan chiar dacă au fost în relații bune o perioadă lungă de timp: „Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o.

Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a declarat Gigi Becali în direct la ProX.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Reghecampf despre plecarea de la FCSB: „Banii i-am dat înapoi lui Gigi când m-am transferat în Arabia Saudită”

Laurențiu Reghecampf a explicat că deși a câștigat foarte mulți bani la FCSB, o sumă importantă i-a returnat-o lui Gigi Becali pentru a putea pleca în Arabia Saudită: „Eu la Steaua, după ce am obținut o calificare în Champions League, am luat 1,5 milioane de euro. Erau foarte mulți bani. Am avut salariu, în primul an, 20.000 de euro pe lună. În al doilea am avut 25.000 de euro.

Am câștigat din bonsuri aproape 1 milion de euro. Banii i-am dat înapoi lui Gigi când m-am transferat în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aveam clauză și am dat 800.000 de euro ca să pot rupe contractul. Dar am făcut-o cu drag”.

În total, Laurențiu Reghecampf ar fi câștigat ca antrenor al FCSB peste două milioane de euro, o sumă uriașă pentru Casa Pariurilor Liga 1: „Aveam un contract pe care trebuia să-l țin, dar am plătit și am plecat. Am câștigat foarte mulți bani acolo. Eu am făcut foarte mulți bani în România. La Steaua am făcut mulți bani. Am câștigat peste două milioane de euro”, a spus antrenorul la podcastul lui Măruță.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 4,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT