Fotbal intern

A dat SMS?! Gigi Becali a comentat imaginile în care Vintilă ar primi indicaţii prin mesaje: “E cumva interzis? Să mă duceţi la UEFA, la comisii!” VIDEO

04.11.2019 | 00:12
A dat SMS Gigi Becali a comentat imaginile in care Vintila ar primi indicatii prin mesaje E cumva interzis Sa ma duceti la UEFA la comisii VIDEO
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu se dezminte! Deşi a declarat că nu se mai implică peste antrenor de când a venit Bogdan Argeş Vintilă, latifundiarul din Pipera a făcut o schimbare în meciul jucat de FCSB cu Sepsi OSK, iar Marius Ianuli a fost cel care i-a transmis tehnicianului ceea ce trebuie să facă. VEZI AICI FAZA VIDEO DIN TIMPUL MECIULUI.

UPDATE, ora 23:36 / Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic imaginile în care Marius Ianuli i-ar transmite lui Bogdan Vintilă ce indicaţii a dat patronul echipei. “Întrebaţi-i şi voi. O să-i întreb ce scria în mesaj. De unde să ştiu cine a dat mesajul? Vrei să ghicesc? Nu înţeleg asta cu mesajele. Întreb eu. Interzice vreun regulament? E cumva interzis. Nu spun că am dat eu. Să mă duceţi la comisii, la UEFA. Nu m-am băgat la echipă în niciun fel. Poate nu mai are voie să vorbească Ianuli cu Vintilă”, a declarat Gigi Becali la emisiunea DigiSport Special.

ADVERTISEMENT

Marius Ianuli i-a transmis schimbarea lui Bogdan Vintilă în meciul FCSB – Sepsi OSK

Imediat după ce Florin Tănase a majorat avantajul în meciul FCSB – Sepsi OSK şi vicecampioana României conducea cu scorul de 3-1, team managerul Marius Ianuli a fost surprins în timp ce îi transmitea lui Bogdan Vintilă ce mutare trebuie să facă, după ce a citit pe telefonul ascuns în suportul pentru pahar sms-ul trimis de sus.

Oficialul FCSB-ului a dorit să lase impresia că citeşte notiţele de pe foaia care se afla în suportul paharului, al cărei rol era de paravan, dar s-a văzut clar cum misca degetul pe ecranul telefonului. După 10 minute de la acel moment, Bogdan Argeş Vintilă l-a scos pe Florin Tănase şi l-a introdus pe Olimpiu Moruţan.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a înscris golul de 2-1 pentru FCSB în meciul cu Sepsi OSK, dar fotbalistul a avut o evoluţie slabă în partida din etapa a 15-a.  Vicecampioana României a câştigat meciul cu 2-1 şi a urcat pe locul 4 în clasament, cel puţin până la partida pe care Astra Giurgiu o va juca cu Poli Iaşi.