Fotbal intern

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali

UPDATE / A apărut prima parodie după eliberarea lui Gigi Becali....
03.04.2015 | 21:40
VIDEO FABULOS Prima PARODIE dupa ELIBERAREA lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

UPDATE / A apărut prima parodie după eliberarea lui Gigi Becali.

Loading the player…

UPDATE 17:02 / Gigi Becali a ajuns la Bucureşti şi s-a dus la sediul Poliţiei Ilfov pentru a semna mai multe documente. Patronul Stelei a fost vizibil deranjat de prezenţa jurnaliştilor care îl aşteptau şi a strigat către aceştia: “Nu vă este ruşine?! Lăsaţi-mă în pace!”.

SIMONA HALEP – ANUNŢ BOMBĂ!!! ADIO, ROM NIA!!! “ÎMI PARE RĂU…”

UPDATE 14:49 / Gigi Becali a vorbit imediat după ce a ieşit din închisoare şi a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.

ADVERTISEMENT

“Vreau să mulţumesc şi să mă ierte toată lumea. Eu nu mai fac senzaţional, vorbesc despre lucuri importante. Am cerut iertare persoanelor cu care am petrecut acest timp, ne-am îmbrăţişat şi am plîns, dar asta nu înseamnă că nu o să vorbesc atunci cînd mă deranjează ceva. Nu mă mai interesează viaţa publică, nu mai am putere, este greu. Eu şi din puşcărie am reuşit să înving în fotbal.

IMPACAREA ANULUI IN SHOWBIZ!!! IMAGINI ULUITOARE!!!

Eu în puşcărie am fost şef de cameră, de secţie şi şef în toate. Am plîns de bucurie atunci cînd mi-a spus un băiat că am condus cu dragoste în puşcărie. Eu am primit temniţa şi puscăria cu dragoste. Este normal că DNA a făcut recurs, eu am stat închis mai mult decît trebuia. O să mă mai vedeţi la meciurile de fotbal, dar eu nu o să mai vorbesc. Cine pariază că Becali nu o să se schimbe, atunci el greşeşte. Eu sînt altă persoană, o să fac bine oamenilor şi o să îi ajut. 

ADVERTISEMENT

Cruduţa, relaţie BOMBĂ!? Un “ŞEIC” plăteşte BANI GREI pentru ea!

O să cumpăr o tipografie şi o să tipăresc numai lucrări religioase. De Paşte o să stau cu familia mea, apoi o să merg să vizitez prin ţară. Voi duce pachete pentru deţinuţii din penitenciare. O să plec pe munte înaînte de Paşte. Nu mai dau bani la nimeni, să nu mă mai aştepte nimeni la poarta casei. Nici 5 bani nu mai dau. Nu vreau să mai fac circ. Toată averea mea, pentru temniţe, spitale şi biserici.

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

Nu o să dezvălui nimic din puşcărie. Acest sistem trebuie să cadă, eu o să lupt pentru asta ca să îi ajut pe ceilalţi deţinuţi. Presa are o coastă de diavol, dar face lucruri bune.  Mi-am schimbat sentimentele faţă de Băsescu, eu recunosc că am greşit faţă de el. Premierul vrea pacde pentru ţara lui, îl iubesc. Sînt un alt om şi mă rog pentru duşmanii mei. Stăteam 3 ore în genunchi şi mă rugam alături de încă 8 deţinuţi”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Gigi Becali a aflat decizia la Academia Gheorghe Hagi, acolo unde a muncit în perioada cît a fost închis! Becali şi-a luat la revedere cu ochii în lacrimi de la ceilalţi deţinuţi şi s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, pentru încheierea formalităţilor de eliberare!

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

UPDATE / Tribunalul Constanţa a decis eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali, anunţă România TV!

UPDATE / Probleme de sănătate pentru mama lui Becali

FOTO!!! PRIMELE IMAGINI CU GIGI BECALI LIBER!!! GALERIE FOTO INCENDIARA!!!

GIGI BECALI LIBER. Marţi, comunitatea de machedoni  a decis să ia cu asalt sala de judecată unde Gigi Becali trebuia să îşi afle verdictul. Mai mulţi apropiaţi şi rude ale patronului stelist din Pipera s-au deplasat şi cazat la Constanţa pentru a fi prezenţi, în sala de judecată, însă instanţa a amînat decizia pentru astăzi, prelungind starea emoţională a apropiaţilor lui Gigi!

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

GIGI BECALI LIBER. Iar cea mai afectată este mama patronului stelist, care a primit o nouă interdicţie de a se uita la televizor! Becali a transmis ordine clare ca mama sa să fie ferită de emoţii din cauza problemelor pe care le are cu sănătatea. “Mama lui Gigi are o listă lungă de medicamente pe care le ia, are probleme cu inima şi cu tensiunea în ultima vreme, după ce fiul ei a fost încarcerat”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul lui Becali.

ADVERTISEMENT

Totuşi, Mama lui Gigi, Alexandrina, nu a rezistat emotiilor pricinuite de asteptarea verdictului si a fost atent supravegheată în permanenţă în cursul zilei de marţi, fiind asistată medical, luînd multe calmante de-a lungul întregii zile!

UPDATE / Tribunalul Constanţa a amînat pentru data de 3 aprilie luarea unei decizii în cazul eliberării condiţionate a lui Gigi Becali. Magistraţii au examinat marţi contestaţia depusă de procurorii DNA, însă au rămas în pronunţare, o decizie în acest sens urmînd să fie luată în cursul zilei de vineri, anunţă rtv.net. Pînă atunci, Gigi Becali rămîne în arest!

––––––-

UPDATE 13:00 / Gigi Becali a susţinut, marţi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Constanţa, că s-a îmbogăţit spiritual în spatele gratiilor şi a avut multe de învăţat din această condamnare.

“A fost cea mai folositoare perioadă din viaţa mea. Nu pentru lucruri lumeşti, ci pentru o mare bogăţie spirituală. Am citit foarte mult. În temniţă am învăţat. M-am înălţat. Ceea ce am scris eu intră la articolul 67, sînt lucrări ştiinţifice. Sînt lucrări făcute cu inimă, suflet şi sînge. Trăirile mele din temniţă şi tot ce am învăţat. Eu nu citeam înainte, aici am citit foarte mult acum”, a fost răspunsul lui Gigi Becali pentru procurorul  care susţinea că lucrările sale nu sînt de natură ştiinţifică şi nu pot fi socotite la eliberare, potrivit Romamiatv.net.

Latifundiarul susţine că este mai emoţionat decît în ziua condamnării şi a dezvăluit că într-una dintre cărţi le-a mulţumit judecătorilor şi procurorilor pentru timpul petrecut în închisoare: “Emoţiile de azi nu le-am avut niciodată, nici cînd am fost condamnat. Am o carte şi în ea mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat”, a explicat Becali. “Am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am dat nişte bani la bodyguarzi să răscumpere maşina. Ei i-au prins pe hoţi. Eu i-am invitat la un whisky şi o cafea. Nu trebuia să dau la un bodyguard de 1,90 m şi plin de muşchi, trebuia să îi dau la Poliţie. Eu sînt om care sechestrez persoane? Cei care au sechestrat sunt liberi”.

GIGI BECALI LIBER. Ore decisive pentru cel mai mediatizat om din fotbalul românesc! Patronul Stelei poate să revină în libertate în cursul zilei de astăzi, cînd Tribunalul Constanţa va oferi rezoluţia finală în urma contestaţiilor făcute de procurorii DNA!

GIGI BECALI LIBER. Şansele lui Gigi Becali sînt foarte mari să devină liber, mai ales că Judecătoria Medgidia a oferit două verdicte favorabile patronului stelist! Se ştie şi prima vacanţă pe care Becali o va face peste hotarele ţării! Latifundiarul va pleca la Vatican, unde va ţine post şi se va ruga intens, în semn de mulţumire pentru ascultarea rugilor sale!

ACUM! BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

GIGI BECALI LIBER. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că familia lui Becali a trimis acatiste la Vatican pentru ziua de astăzi, ca Gigi Becali să fie eliberat şi să scape de purgatoriul arestului, în care se află din 20 mai 2013!

ANUNT FABULOS!!! CE BANI PRIMIM DE LA GUVERN INAINTE DE PASTE!!! MILIOANE DE ROMANI, VIZATI!!!

GIGI BECALI LIBER. “Banii produşi de echipa de fotbal o să îi donez oamenilor cu nevoi. O să caut săracii, nevoiaşii, oamenii bolnavi şi îi voi ajuta”, preciza, la finalul ultimei permisii, Gigi Becali. Asta în condiţiile în care patronul celui mai titrat club din fotbalul românesc a cheltuit, după spunsele apropiaţilor, pe gesturi caritabile, din puşcărie, aproximativ 2.5 milioane de euro din 20 mai 2013.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

GIGI BECALI LIBER. “În puşcărie am căutat mîntuirea. Mi-am dat seama unde şi cînd am greşit . După ce o să ies din închisoare, vă garantez că o să vedeţi un alt Gigi Becali.  M-am apropiat şi mai mult de Hristos. Şi dacă acolo am fost aproape de Hristos, atunci o să vreau să ajut cît pot eu de mult semenii lui.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

GIGI BECALI LIBER. Nu mă interesează pe cine ajut, ce religie are, important e să ajut oamenii cu probleme. Dacă Dumnezeu m-a ajutat să fac bani, atunci vreau să îi ajut pe oamenii cu mari probleme din toată lumea”, era discursul cu care Becali uimea asistenţa la reîntoarcerea în Penitenciarul Poarta Albă.

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

Cu familia la Vatican!

GIGI BECALI LIBER. Optimist în privinţa eliberării, patronul Stelei şi-a stabilit inclusiv priorităţile în perioada Paştelui! FANATIK.RO a aflat că unul dintre primele gesturi pe care Gigi Becali intenţionează să-l facă este să se deplaseze, alături de familie, la Vatican, pentru a se ruga!

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREBUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

GIGI BECALI LIBER. “Gigi s-a schimbat!Doreşte să se dedice mai mult acesto activităţi religioase! Eu cred că s-a văzut destul de clar la TV că a vorbit numai de religie şi doar tangenţial de fotbal”, au precizat sursele autorizate din sînul familiei de machedoni. După plimbarea prin Roma, finanţatorul liderului va ajunge şi la Muntele Athos, unde, cel mai probabil, va dona o sumă de bani clericilor din Grecia.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

150.000 euro pentru Papa!

GIGI BECALI LIBER. Surse din anturajul patronului Stelei au mărturisit că Gigi Becali intenţionează să doneze 150.000 de euro la Vatican. “Gigi a promis că îi va ajuta cît va putea el pe toţi oamenii indiferent de religie. Chiar el e spus că după ce va ieşi din puşcărie se va concentra şi se va apleca foarte mult către astfel de lucruri.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

GIGI BECALI LIBER. De mult timp are în gînd să efectueze un gest caritabil şi către Vatican. Chiar vrea să ajungă cu familia lui să viziteze şi locul unde Papa îşi desfăşoară activitatea. Mereu cînd îl vede pe acest om la televizor, se uită cu atenţie la el, a dezvăluit un apropiat la patronului din Ghencea.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

1 milion de euro este suma anuală, estimativă, pe care Papa Francisc o adună din drepturile de autor ale lucrărilor sale

SURSA:

https://www.youtube.com/user/mguatier86?ucbcb=1

si https://www.facebook.com/MGautier86

ADVERTISEMENT