Gigi Becali, “lucrare” de 50.000 de euro! În ce a investit patronul Stelei o căruţă de bani

Mirela Apostol   
in Hotnews
06/08/2016, 09:23
Gigi Becali, “lucrare” de 50.000 de euro! În ce a investit patronul Stelei o căruţă de bani GALERIE FOTO

In urma cu cateva saptamani, WOWbiz.ro a publicat in exclusivitate o poza in care se vedea clar ca Becali are probleme cu dantura.

Aflat pe plaja celui mai luxos ansamblu rezidential de la Mamaia, Gigi a facut show de show la terasa, coleg de scenete fiindu-i nimeni altul decat Mitica Dragomir, campion la table pe Litoral.

Pe langa gesturi si replici spumoase insa, a mai existat un motiv care l-a propulsat pe latifundiar in centrul atentiei. Cum radea cu gura pana la urechi, se vedea clar ca lui nea Gigi ii lipsea un dinte din fata, dar nu se sinchisea deloc de acest lucru.

Imediat dupa terminarea vacantei, patronul Stelei a mers la o clinica stomatologica performanta. Dupa un consult amanuntit, medicii i-au recomandat sa intre in “reparatii capitale”, iar intreaga lucrare ar costa in jur de 50.000 de euro.

O “bagatela” pentru “razboinicul luminii”, daca tinem cont ca echipa pe care o conduce i-a facut o mare bucurie: s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor si va juca cel putin in grupele Europa League, competitie din care va incasa in jur de 10 milioane de euro.

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×