Fotbal international

Gigi Becali a găsit cum să scape de Belu! Cine vine în schimb. Toate detaliile mutării. EXCLUSIV

02.08.2019 | 12:19
Gigi Becali a gasit cum sa scape de Belu Cine vine in schimb Toate detaliile mutarii EXCLUSIV

Gigi Becali mai face un transfer după FCSB – Alashkert 2-3, meci care a coincis cu demisia lui Bogdan Andone. FANATIK a aflat care sunt toate detaliile afacerii de ultimă oră din Casa Pariurilor Liga 1 şi felul în care patronul vicecampioanei României va scăpa de unul dintre jucătorii aflaţi pe lista neagră.

Gigi Becali mai face un transfer după FCSB – Alashkert 2-3. Valentin Creţu, ţinta vicecampioanei României

Dezamăgit de rezultatul din FCSB – Alashkert 2-3, Gigi Becali mai face un transfer. Valentin Creţu de la Gaz Metan Mediaş este ţinta vicecampioanei României, conform gsp.ro, iar FANATIK a aflat cum se va face această afacere, una care îl va ajuta pe patronul roş-albaştrilor.

Gaz Metan Mediaş nu vrea să-l lase prea uşor pe Valentin Creţu la FCSB. Conducătorii clubului ardelean îl vor pe Claudiu Belu-Iordache plus 300.000 de euro în schimbul fotbalistului de 30 de ani. În aceste condiţii, Gigi Becali ar scăpa de unul dintre fotbaliştii care a intrat pe lista neagră şi pe care l-a anunţat deja să-şi facă bagajele, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali mai face un transfer după FCSB - Alashkert 2-3. Îl vrea pe Valentin Creţu (sursă foto: sportpictures.eu)
Gigi Becali mai face un transfer după FCSB – Alashkert 2-3. Îl vrea pe Valentin Creţu (sursă foto: sportpictures.eu)

“Mi-a promis că pleacă dacă nu sunt mulţumit de el”

Claudiu Belu-Iordache a intrat rapid în colimatorul lui Gigi Becali, iar fundaşul dreapta adus de la Astra Giurgiu este pe lista indezirabililor. Patronul FCSB-ului a susţinut că fotbalistul de 25 de ani i-a promis că va pleca la o altă echipă.

“O să vorbesc cu Belu. Pleacă dacă nu o să joace ce trebuie să joace! Eu așa am convenit cu el. L-am luat pe 5 ani, am vrut să îi trec în contract că pot să renunț când vreau la el, dar mi-a zis ca nu, că îi spun când vreau să plece și el pleacă! Îmi e drag de el, dar nu am ce să fac. Nu avem timp”, a spus recent Gigi Becali. De-a lungul carierei, Valentin Creţu a jucat pentru Gloria Buzău, CSM Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, Energie Cottbus şi Poli Timişoara.

  • 5 meciuri a jucat Claudiu Belu-Iordache pentru FCSB în actualul sezon