ADVERTISEMENT
Fotbal international

VIDEO. Becali, încă un milion! Hamroun, gol DECISIV în finală!

Jugurtha Hamroun este unul dintre cei mai buni oameni pe care Al Sadd i-a avut la dispoziţie în stagiunea curentă. Jucătorul trimis împrumut de Steaua în Qatar a marcat vineri golul victoriei cu...
Autor: Claudiu Melinte | 20.05.2017 | 13:11
VIDEO. Becali, încă un milion! Hamroun, gol DECISIV în finală!

Jugurtha Hamroun este unul dintre cei mai buni oameni pe care Al Sadd i-a avut la dispoziţie în stagiunea curentă. Jucătorul trimis împrumut de Steaua în Qatar a marcat vineri golul victoriei cu Al Rayyan, în minutul 90+1. Gruparea marocanului s-a impus cu 2-1 în finala Cupei Prinţului!

ADVERTISEMENT

A fost golul cu numărul 7 marcat de Hamroun pentru Al Sadd. Algerianul evoluează în linia mediană, alături de Xavi, fostul jucător al Barcelonei. După acest sezon foarte bun, şeicii sunt decişi să-l cumpere definitiv de la FCSB. Dacă se va ajunge la o tranzacţie definitivă, Gigi Becali va încasa încă 1.000.000 de euro de la formaţia din Qatar.

“Totul merge bine şi echipa este concentrată pe ce are de făcut. Sunt foarte fericit cu ce am realizat până acum şi cred că pot oferi şi mai mult. La începutul sezonului mi s-a spus că e greu aici, că temperaturile sunt foarte ridicate, iar umiditatea la fel. Dar totul a mers bine, m-am integrat rapid şi le mulţumesc tuturor celor din cadrul clubului pentru modul în care m-au primit”, a declarat Hamroun.

ADVERTISEMENT

GOLUL MAROCANULUI LA MINUTUL 10:20

După ce joi seara Anderlecht a luat titlul şi Becali a aflat, astfel, că va mai lua 1.000.000 de euro bonus din transferul lui Nicolae Stanciu, acum patronul FCSB a primit asigurările qatarezilor că vor activa clauza de transfer definitiv a lui Jugurtha Hamroun.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!