Sport

Gigi Becali, convins că a dat lovitura cu Malcom Edjouma! Ce a spus patronul după debutul la FCSB: “Să îl vedeți meciurile următoare!”. Exclusiv

Malcom Edjouma a debutat la FCSB în victoria obținută de roș-albaștri împotriva Chindiei Târgoviște, scor 3-2. Patronul Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că a fost mulțumit de evoluția noului său jucător.
16.02.2022 | 11:08
Gigi Becali convins ca a dat lovitura cu Malcom Edjouma Ce a spus patronul dupa debutul la FCSB Sa il vedeti meciurile urmatoare Exclusiv
Gigi Becali şi Malcom Edjouma. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a debutat la FCSB în meciul câștigat de roș-albaștri cu Chindia Târgoviște, scor 3-2. Mijlocașul adus de la Botoșani a evoluat 85 de minute, fiind schimbat cu Răzvan Oaidă.

Gigi Becali, convins că a dat lovitura cu Malcom Edjouma: “Încă nu l-aţi văzut la adevărata valoare”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre debutul lui Edjouma la FCSB, fiind mulțumit de evoluția fotbalistului. El este sigur că în următoarele etape va deveni unul dintre stâlpii echipei:

ADVERTISEMENT

“De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare. Să îl vedeți meciurile următoare după ce se mai acomodează”, a declarat patronul FCSB.

Malcom Edjouma a fost transferat de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro. Francezul a evoluat 23 de meciuri în actuala stagiune pentru moldoveni, reușind să înscrie patru goluri și să dea patru pase de gol.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: “Mai are nevoie de timp, dar noi nu prea avem timp”

Toni Petrea a declarat la finalul meciului câștigat împotriva Chindiei că Edjouma va trebui să se adapteze rapid la FCSB și speră să rămână sănătos și să nu intervină accidentările:

„A fost ok (n.r. Malcom Edjouma), mai are nevoie de timp, dar noi nu prea avem timp. Ușor, ușor să se integreze, să joace în continuare și să fie sănătos”, a spus Petrea la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii se află într-o cursă de urmărire a liderului CFR Cluj. FCSB a mai recuperat din distanță și se află la 6 puncte de lider, profitând de cele trei egaluri la rând înregistrate de campioană după meciul direct, încheiat tot cu o remiză.

Gigi Becali: “Problema noastră se rezolvă cu Edjouma”

Așteptările sunt mari pentru Malcom Edjouma la FCSB. În momentul transferului, patronul Gigi Becali a declarat că se așteaptă că mijlocașul să lumineze jocul echipei:

ADVERTISEMENT

“Problema noastră se rezolvă cu Edjouma, care va lumina jocul și va da o siguranță echipei. Noi nu avem acea mare siguranță, avem jucători talentați”, a spus Becali în momentul transferului.

Edjouma, despre transferul la FCSB: “Știu unde am venit, eu sunt gata de orice, știu ce calități am”

Malcom Edjouma a declarat că ştie la ce fel de echipă a venit şi care sunt pretenţiile, spunând că nu îşi face griji de faptul că patronul mai are obiceiul de a-şi critica echipa în mod public:

”Știu obiceiurile de la FCSB, dar asta nu înseamnă că va fi presiune mai mare pe mine. Știu unde am venit, eu sunt gata de orice, știu ce calități am. Știu despre criticile patronului, dar nu îmi fac griji. E frumos ce a spus patronul despre mine, mă motivează”, a declarat Malcom Edjouma la Digisport.

  • 25 de ani are Malcom Edjouma
  • 330.000 de euro a plătit Becali pentru fotbalist

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT