Sport

Gigi Becali, măsuri drastice după ce FCSB a ratat din nou titlul: ”Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”

FCSB a ratat pentru al șaptelea an la rând titlul în Casa Pariurilor Liga 1, iar acest fapt l-a înfuriat pe Gigi Becali care a anunțat prima măsură: nu va mai face investiții la echipă.
20.05.2022 | 17:25
Gigi Becali masuri drastice dupa ce FCSB a ratat din nou titlul Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu
FCSB a ratat pentru al șaptelea an la rând titlul în Casa Pariurilor Liga 1, iar acest fapt l-a înfuriat pe Gigi Becali care a anunțat prima măsură: nu va mai face investiții la echipă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după ce ”roș-albaștrii” au remizat cu FC Voluntari și au ratat șansa unei ”finale” cu CFR Cluj, omul de afaceri a anunțat primele plecări de la formația lui Toni Petrea și că își dorește să aducă doi fundași centrali.

Măsuri radicale luate de Gigi Becali la FCSB

Ca aproape în fiecare an când a pierdut titlul, Gigi Becali a anunțat și de această dată măsuri drastice la FCSB. Una dintre ele este că nu va mai băga bani în transferuri și va aduce numai jucători liber de contract.

ADVERTISEMENT

”De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani.

Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Becali, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Vin doar jucători care și-au încheiat împrumuturile

FANATIK a anunțat în exclusivitate plecarea lui Paulo Vinicius, dar brazilianul nu va fi singurul care va părăsi vicecampioana României la finalul actualei stagiuni. Managerul general Mihai Stoica a spus că pe lista celor care vor părăsi FCSB în această vară mai sunt doi jucători.

Aceștia sunt atacanții Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. Veteranul din ofensiva ”roș-albaștrilor” a fost umilit în ultima perioadă de Gigi Becali, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că vrea să își încheie cariera în fotbalul francez, unde a fost extrem de apreciat de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT

La capitolul sosiri, MM Stoica a vorbit numai despre revenirile unor jucători care în acest sezon au fost împrumutași la alte echipe. Se vor întoarce sub comanda lui Toni Petrea fundașii Dragoș Nedelcu, Denis Haruț și Alexandru Pantea, mijlocașul Gabriel Simion și atacantul Cristi Dumitru.

În plus, tehnicianul Toni Petrea a decis să mai rămână un sezon la FCSB. Avea termen de gândire până la finalul săptămânii, dar el i-a anunțat deja pe Gigi Becali și MM Stoica de faptul că va continua pe banca vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre hotărârea lui Toni Petrea de a rămâne la FCSB și în stagiunea următoare a fost făcut de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, cel care a fost în cantonamentul de la Berceni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pentru a sta de vorbă cu antrenorul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,37 este cota pentru ”x2 și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT