News

Gigi Becali nu mai merge la Palat. Stă acasă sau se duce și se roagă singur, în biserica din Pipera, unde are cheie! EXCLUSIV

31.03.2020 | 15:15
Gigi Becali nu mai merge la Palat Sta acasa sau se duce si se roaga singur in biserica din Pipera unde are cheie EXCLUSIV
Gigi Becali merge singur în biserica din Pipera, unde are cheie, și se roagă. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a izolat acasă în Pipera și a renunțat să mai meargă și la Palat, așa cum îi erau tabieturile zilnice. Criza provocată de pandemia de coronavirus l-a făcut pe patronul FCSB să ia această decizie.

Și nu pentru că i-ar fi frică, mai ales că a mărturisit în mai multe rânduri acest lucru, ci pentru a-și proteja familia și a fi aproape de ai săi. FANATIK a aflat, din povestirile apropiaților, cum decurge programul zilnic al lui Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali stă acasă cu familia și merge zilnic la biserica din Pipera, de unde are cheie, pentru a se ruga singur!

Există totuși un obicei la care patronul celor de la FCSB, acela de a intra în direct la posturile de televiziune. Mai puțin la cele de sport, dar în special la posturile generaliste unde discută despre criza actuală din România și despre donațiile pe care le face.

Dar amănuntul cel mai important este că Gigi Becali s-a izolat, la fel ca majoritatea populației, la casa din Pipera. Nu mai merge de câteva zile la Palatul din Aleea Alexandru, acolo unde-și petrecea cea mai mare parte a timpului.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Becali declara că iese doar la cumpărături sau să ducă mâncare călugărilor de la mănăstire. Ceea ce nu a spus Becali este că zilnic el merge la biserica din Pipera și se roagă singur!

FANATIK a aflat că Gigi are o cheie de la sfântul lăcaș și se duce când nu e nimeni acolo pentru a se ruga. În acest fel el nu încalcă cu nimic ceea ce au transmis autoritățile vizavi de serviciul religios în această perioadă de stare de urgență.

ADVERTISEMENT

Becali a renunțat să mai meargă la Muntele Athos, dar se gândește să se ducă în Ardeal de Paște. Bineînțeles, dacă va fi permisă deplasarea!

Toată nebunia asta produsă de pandemia de coronavirus i-a blocat patronului de la FCSB multe dintre acțiunile programate. FANATIK a scris despre călătoria pe care Becali și-o programase la mijlocul lunii martie la Muntele Athos.

Se întâmpla chiar în săptămâna dinaintea suspendării campionatului, atunci când trebuia să se dispute și derby-ul CFR Cluj – FCSB. Gigi Becali și apropiații săi, printre care și Mihai Stoica, trebuiau să meargă câteva zile la Muntele Athos, dar au renunțat în ultimul moment din cauza evenimentelor din țară și din lume.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali speră că lucrurile se vor îndrepta în luna aprilie, motiv pentru care se gândește să meargă în Ardeal, la una dintre bisericile din județul Alba, unde a mai fost, pentru câteva zile. Bineînțeles, dacă se va permite acest lucru.

Biserica Ortodoxă s-a supus celor prevăzute în Ordonanțele Militare: slujbe fără enoriași, transmise live pe tv sau online

Au fost mai multe ordonanțe militare care au prevăzut și ceea ce trebuie să se întâmple cu slujbele din Biserică. Dar în principal în privința relației oamenilor cu bisericile în această perioadă de stare de urgență.

Slujbele religioase și Sfânta Liturghie vor fi făcute doar de către slujitorii bisericii respective (preoţi, diaconi, cântăreţi, paraclisier), fără participarea publicului (credincioşilor mireni). Slujbele sunt transmise online şi în media locală sau naţională. Este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple inclusiv în noaptea de Înviere.

Gigi Becali nu se teme de coronavirus și anunță iar că jucătorii de la FCSB se vor întoarce la antrenamente în baza de la Berceni

Cu toată izolarea pe care și-a impus-o, Gigi Becali a declarat non-stop că nu se teme de coronavirus, că se va împărtăși cu aceeași linguriță pe care o folosesc toți cei care merg la slujbe. Asta în perioada în care credincioșii aveau voie la biserică.

Acum, când criza parcă se adâncește cu fiecare zi, patronul de la FCSB spune că ia din nou în calcul ca jucătorii de la FCSB să se întoarcă în baza de la Berceni, să fie testați și să se antreneze în grupuri, așa cum scrisese FANATIK la un moment dat.

„Clinica mea face deja teste pentru coronavirus, am cumpărat vreo 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, am înțeles că vor să se joace toate meciurile, vedem perioada optimă când începem.

Am vorbit cu jucătorii, le facem testele de coronavirus și intră în carantină la baza sportivă de la Berceni. Ca și cum ar sta acasă. Acolo fiecare are camera lui, intră cu bucătarul, cu toată lumea în carantină. Nu va fi nicio problemă”,  a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT