Sport

Gigi Becali, mesaj direct pentru Gabi Balint, în fața jurnaliștilor: “Băi, uite, îți spun ceva!” Video exclusiv

Gigi Becali a avut un mesaj direct pentru Gabi Balint. Patronul de la FCSB i s-a adresat fostului fotbalist chiar în fața jurnaliștilor.
10.04.2023 | 23:40
Gigi Becali mesaj direct pentru Gabi Balint in fata jurnalistilor Bai uite iti spun ceva Video exclusiv
Gigi Becali, mesaj direct pentru Gabi Balint. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit primele declarații după remiza celor de la FCSB, scor 1-1 cu CFR Cluj, în a treia etapă din play-off-ul SuperLigii. Patronul roș-albaștrilor i-a adresat un mesaj direct lui Gabi Balint, mărturisind că în toamnă, roș-albaștrii vor juca în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali, mesaj direct pentru Gabi Balint

Distanța dintre FCSB și liderul Farul s-a mărit după meciurile din etapa a 3-a a play-off-ului SuperLigii. Remiza pe care roș-albaștrii au obținut-o în Gruia cu CFR Cluj a făcut ca Farul să se distanțeze la patru puncte de campioană și la cinci de vicecampioană.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit că valoarea nu este suficientă pentru câștigarea titlului, iar latifundiarul din Pipera este de părere că șansele roș-albaștrilor la trofeu vor depinde de meciul cu Farul de pe Arena Națională. Patronul de la FCSB a ținut să-i transmită un mesaj lui Gabi Balint. Fostul mare internațional nu crede în șansele roș-albaștrilor de a se califica în prețioasele grupe ale Ligii Campionilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

(n.r. diferența pentru câștigarea titlului) Nu e doar valoarea. Dar valoarea este esențială și decisivă. Și o să vedeți că o să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. Spunea cineva că: ‘Domne, este imposibil, nu știu, Balint spunea. Păi aia este imposibil’.

ADVERTISEMENT

„Băi, domnul Balint, uite, își spun ceva!”

„Băi, domnul Balint, uite, îți spun ceva. La anul, adică anul ăsta în toamnă vom fi în grupele Champions League. Nu mai târziu, anul acesta vom fi. Doamne ajută!”, a fost declarația făcută de Gigi Becali.

După meciul de la Cluj-Napoca, Gigi Becali l-a remarcat pe Florinel Coman. „Șeptarul” roș-albaștrilor a înscris direct din lovitură liberă și a avut o evoluție extrem de solidă. După ce i-a criticat pe David Miculescu și Andrei Cordea, Gigi Becali a ținut să-l laude pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Florinel a devenit mai bun decât atunci când l-am luat. A înțeles că nu merge, vine la sală, se antrenează separat el. Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase! Șase! Nu l-au motivat criticile mele, ci Dumnezeu care i-a zis: ‘Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâlcău, Man și care în fața ta erau mici și tu nu ai luat măcar un milion’. Acum el trebuie să ia mai multe”, a spus Gigi Becali, despre Florinel Coman.

FCSB, duel cu Farul în următoarea etapă din play-off

Pentru FCSB urmează partida cu Farul în a patra etapă din play-off. Partida de pe Arena Națională este programată, luni, 17 aprilie, de la ora 20:30. Gigi Becali a mărturisit că le va face o vizită jucătorilor înaintea partidei cu echipa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Nu vorbesc despre asta pentru că dacă nu o bați pe Farul, pe Național Arena cazi la tine, atunci ce pretenții să ai? Ce să cauți la titlu? Du-te, tată, stai acasă și vezi de treaba ta. Farul e o echipă, are un motivator, un stăpân, un pastor, care nu știu ce le zice, dacă sunt cei mai buni, dar băi, chiar le-a intrat în cap că-s cei mai buni. 

Le spune: ‘Voi sunteți cei mai buni, sunteți cei mai buni!’, așa ar trebui să mă duc și eu să le zic, dar nu am timp. Asta trebuie să fac eu. O să mă duc și eu acum, înainte de meci și o să le spun că sunt cei mai buni, ca să înțeleagă că sunt cei mai buni, să nu mai intre cu frică pe teren, că au avut emoția”, au fost declarațiile lui Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT