Fotbal intern

Gigi Becali, mesaj ferm după scandalul dintre Mihai Stoica și suporteri: „Comand eu și atât!”

12.02.2021 | 16:51
Gigi Becali mesaj ferm dupa scandalul dintre Mihai Stoica si suporteri Comand eu si atat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a transmis un mesaj ferm după scandalul izbucnit între Mihai Stoica și suporteri, la finalul partidei din Cupa României cu Dinamo. Fanii consideră că echipa nu trebuia să își odihnească jucătorii titulari într-un meci decisiv în fața marei rivale.

Gheorghe Mustață îi cere demisia managerului general de la FCSB, MM Stoica, considerând că o mare parte din decizia privind echipa de start din meciul cu Dinamo îi aparține.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu se simte însă dator să aplaneze conflictul apărut, declarând că la clubul său decizia îi aparține în totalitate. Dinamo a eliminat-o pe FCSB din competiție, după ce s-a impus cu scorul de 1-0.

Gigi Becali, mesaj ferm după scandalul dintre MM Stoica și suporteri: „Comand eu și atât”

“Nu există nicio tensiune. Ce să aplanez? La mine la club comand eu şi atât. De la club angajaţii pleacă atunci când îi dau eu afară, nu când li se cere demisia”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord nu a fost de acord cu decizia de a odihni o mare parte dintre jucătorii de bază în parida de Cupă și îl acuză direct pe MM Stoica că s-a implicat în alcătuirea “primului 11”: “La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că trebuie să pleci acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme!

Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa. Eu te știu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ți dai demisia la ora asta. Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri şi să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihnești jucătorii cu Dinamo?

ADVERTISEMENT

Tu cu Dinamo trebuia să bagi echipa de bază. Dă-ți demisia și lasă-ne. Dacă nu, putem veni la bază și să-ți cerem demisia. Și mama dacă era manager la Steaua îi ceream demisia în seara asta. Dacă Gigi spunea că bagă echipa, Meme trebuia să-ți dai demisia și să-i spui că tu nu poți accepta asta cu Dinamo. Dar tu ai vrut să odihnești jucători, atunci odihnește-te și tu și dă-ți demisia”, a fost declarația liderului Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

MM Stoica susține că decizia a fost influențată de următorul meci din campionat

MM Stoica susține că decizia de a odihni titularii în partida cu Dinamo a fost influențată de programul competițional al Ligii 1: “Duminică, la Mediaș, temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum și avem nevoie de prospețime, mai ales că terenul va fi foarte greu.

ADVERTISEMENT

Sigur că suporterii sunt deranjați că am fost eliminați în Ștefan cel Mare, însă trebuie să se înțeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat

Că se impunea penalty la Niță Adrian asta e o discuție pe care evit s-o provoc. Sau că acțiunea aceluiași atacant, născut în 2003, ar fi trebuit finalizată la 0-0. Câștigurile sunt revenirea lui Nedelcu și evoluția de excepție a lui Niță, cu o prestație remarcabilă chiar dacă a avut adversar direct un fotbalist de mare valoare, Sorescu”, a declarat managerul FCSB, MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 2,30 este cota pentru „FCSB câștigă la zero”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT