Sport

Gigi Becali, mesaj ferm pentru fani după ce UEFA a închis peluzele la FCSB – Viking: ”Nu mai merge așa”

UEFA a decis să sancționeze FCSB după incidentele de la meciul retur cu Dunajska Streda, iar Gigi Becali le-a dat un mesaj fanilor prin care le atrage atenția că nu mai au voie să facă scandal pe stadion.
16.08.2022 | 20:47
Gigi Becali mesaj ferm pentru fani dupa ce UEFA a inchis peluzele la FCSB  Viking Nu mai merge asa
UEFA a decis să sancționeze FCSB după incidentele de la meciul retur cu Dunajska Streda, iar Gigi Becali le-a dat un mesaj fanilor prin care le atrage atenția că nu mai au voie să facă scandal pe stadion. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României va trebui să închidă ambele peluze ale Arenei Naționale la meciul cu Viking Stavanger, din prima manșă a play-off-ului Conference League, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor.

Mesajul lui Gigi Becali pentru fani după decizia UEFA

În ciuda faptului că hotărârea UEFA a părut una exagerată, Gigi Becali consideră că sancțiunile sunt absolut normale și a transmis un mesaj ferm către fani pentru ca aceștia să aibă un comportament civilizat de acum înainte.

ADVERTISEMENT

”Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a declarat Becali, pentru Pro TV.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” își dorește o victorie cât mai concludentă în primul meci cu Viking din play-off, care, practic, să asigure calificarea vicecampioanei României în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

”Ce așteptări să am? Să ne calificăm, să luăm o opțiune foarte clară pentru calificare”, a spus Gigi Becali, înaintea ”dublei” care poate aduce o mulțime de bani în conturile celor de la FCSB.

UEFA l-a așteptat la cotitură pe Gigi Becali

FCSB a primit o veste proastă înaintea primei manșe a dublei cu Viking din play-off-ul Conference League. UEFA i-a sancționat pe roș-albaștri pentru comportamentul pe care l-au avut suporterii la returul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe lângă această sancțiune, forul continental a decis să o amendeze pe FCSB cu 45.250 euro, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor, dar și pentru alte incidente din timpul meciului cu Dunajska Streda, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Decizia este una exagerată, având în vedere că, pe stadion, lucrurile n-au stat chiar atât de grav precum le prezintă UEFA. FANATIK a aflat în exclusivitate că adevăratul motiv din spatele acestei sancțiuni drastice îl reprezintă chiar Gigi Becali, iar forul continental abia aștepta să îi taxeze pe roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Interesul fanilor FCSB-ului pentru partida cu Viking este atât de mare încât site-ul unde a început comercializarea tichetelor online a fost blocat, fără să mai poată fi accesat minute bune nici de pe calculator și nici de pe telefonul mobil.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „1 solist și sub 4,5 goluri” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT