Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Iftime înainte de FC Botoşani – CFR Cluj: ”Bem şampanie!” Încă o accidentare la FCSB

17.05.2021 | 12:58
Gigi Becali mesaj pentru Iftime inainte de FC Botosani  CFR Cluj Bem sampanie Inca o accidentare la FCSB
Valeriu Iftime și Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a revenit la sentimente mai bune și a mărturisit că încă mai speră că echipa lui va cuceri primul titlu din 2015 încoace.

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, echipă care o poate bloca pe CFR Cluj în drumul spre un nou titlu. În plus, patronul FCSB a anunţat apariţia unei noi accidentări la echipă.

ADVERTISEMENT

Așteaptă ajutor de la echipa prietenului Valeriu Iftime

Până să câștige FCSB meciul cu Universitatea Craiova, programat miercuri, Gigi Becali așteaptă un prim ajutor de la FC Botoșani.

Echipa prietenului Valeriu Iftime o înfruntă, marți, pe CFR Cluj. Un succes al moldovenilor și o victorie a roș-albaștrilor cu U Craiova ar menține trupa lui Gigi Becali în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

”Mai cred doar dacă vrea Dumnezeu. Noi nu mai putem face. Punctul adus de Buziuc poate ne va ajuta la final. Botoşaniul trage şi ea la locul 3. Dacă Botoşaniul scoate un egal, mă întâlnesc cu Iftime şi bem o şampanie.

Dacă îl sun înainte, vor spune că e corupţie. Mă vor acuza că am încurajat Botoşaniul să joace mai bine fotbal”, a declarat Becali, la ProX.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic s-a accidentat în meciul cu Sepsi

Gigi Becali a anunţat că FCSB a mai pierdut un jucător după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Patronul “roş-albaştrilor” a precizat că Risto Radunovic are probleme.

“Problema e că nu mai știm cu cine să jucăm. Și Radunovic a căzut acum, după meci. Îți dai seama, numai Dumnezeu mai poate să facă acum”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Le-am distrus pe Dinamo şi pe Rapid”

”Am greşit şi eu. Am vrut să-l schimb pe Vlad după meciul cu U Craiova, dar mi-a zis Popa (n.r. antrenorul cu portarii) că-l distrugem dacă îl scoatem şi l-am mai lăsat. Aseară s-a văzut experienţa unui portar”, a mărturisit Becali.

Patronul roș-albaștrilor susține în continuare că nu-l interesează trofeele și ca să facă pace cu suporterii a făcut tot posibilul să le ”îngroape” pe marile rivale Dinamo și Rapid.

”Când am intrat la fotbal, mi-au spus suporterii că pe ei îi interesează meciurile cu Dinamo şi Rapid. Pe ambele le-am distrus. Le-am făcut pofta, aşa că să închidă gură”, a adăugat Becali, pentru sursa citată.

După remiza cu Sepsi, Gigi Becali a declarat că doar o minune mai poate să aducă titlul pentru roș-albaștrii. Latifundiarul și-a criticat jucătorii spunând că sunt fricoși.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT