Fotbal intern

Gigi Becali, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova – FCSB: “Echipa să vorbească pe teren! Eu nu îmi fac probleme”

11.09.2019 | 21:01
Gigi Becali mesaj pentru jucatori inainte de U Craiova  FCSB Echipa sa vorbeasca pe teren Eu nu imi fac probleme

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva Universității Craiova pe “Ion Oblemenco”. Gigi Becali a declarat că nu își face nicio problemă împotriva oltenilor și spune că vrea să vadă o reacție din partea jucătorilor pe teren. 

Gigi Becali, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova – FCSB: “Până acum am tot vorbit!”

Patronul FCSB a spus că are mare încredere în jucători, mai ales că majoritatea accidentaților au intrat în program normal cu echipa: “Jucătorii au fost accidentați, jucătorii au revenit, toți de bază, echipa și-a revenit, deci nu e niciun restart. Nu au fost jucătorii, au fost mulți accidentați. Nu îmi fac niciun fel de griji, de probleme.

Să vorbească jucătorii, nu mai vreau să vorbesc eu! Până acum am tot vorbit, de acum încolo vreau să vorbească echipa pe teren”, a spus Gigi Becali pentru Pro TV. FCSB speră să reducă ecartul de primele clasate după o primă parte de sezon dezastruoasă, în care echipa a suferit 5 înfrângeri la rând.

Gigi Becali, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova - FCSB: "Echipa să vorbească pe teren! Eu nu îmi fac probleme"
Gigi Becali, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova – FCSB: “Echipa să vorbească pe teren! Eu nu îmi fac probleme”

Stadion plin pe “Ion Oblemenco”: “Acelea în colţurile terenului şi în înaltul peluzei, la cucurigu”

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul împotriva Viitorului, în ultima etapă, succes care a oprit seria negativă a roș-albaștrilor. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă este abia pe locul 11 în clasament, în timp ce oltenii sunt pe locul 3 cu 16 puncte.

Va fi primul meci al lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, aflat la al treilea mandat pe banca echipei. Pe “Ion Oblemenco” va fi un adevărat vulcan: “Stadionul va fi plin. Absolut! Nu e nicio îndoială în direcţia asta. Azi dimineaţă mai erau vreo 3.000 de bilete disponibile, şi acelea în colţurile terenului şi în înaltul peluzei, la cucurigu”, a declarat Sorin Cîrțu.

În stagiunea trecută, Universitatea Craiova a câștigat un meci (2-1), în timp ce roș-albaștrii s-au impus de trei ori, două dintre victorii venind în play-off. De altfel, de la revenirea în Casa Pariurilor Liga 1, singura victorie a oltenilor în fața FCSB este cea din stagiunea trecută.