Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Vasile Dâncu după ce FCSB a primit interzis pe Stadionul Steaua: “Poate intru în politică”

Patronul FCSB, Gigi Becali, e în război deschis cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu, și e dispus să facă orice pentru ca FCSB să joace în Ghencea cu CFR Cluj, chiar să intre în politică.
07.05.2022 | 13:59
Gigi Becali mesaj pentru Vasile Dancu dupa ce FCSB a primit interzis pe Stadionul Steaua Poate intru in politica
FCSB nu a mai jucat în Ghencea de șapte ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa ministrului Apărării, Vasile Dîncu, pe care îl amenință cu pușcăria dacă FCSB nu va fi primită să joace în Ghencea meciul decisiv din Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj.

Gigi Becali îl acuză pe Vasile Dîncu că este general de securitate: „Vine un judecător și te condamnă”

Patronul FCSB este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ca FCSB să joace în Ghencea și a făcut o ofertă de 46.000 de euro celor de la MApN: „Nu aveți grilă, vă dăm grila de la Arena Națională și vă dăm dublu și le-am dat grila și de la Giulești și le-am dat și ministrului și le-am cerut să ne dea un răspuns în cinci zile”.

ADVERTISEMENT

În cazul în care CSA Steaua va respinge cererea celor de la FCSB, Becali vrea să le facă plângere penală: „Dacă nu, mă duc să fac plângeri penale. Să vadă și Dâncu să vadă cum e el marele general se duce și dă cu subsemnatul”.

Ba mai mult, îl acuză de Dîncu că ar avea grade și îl amenință cu pușcăria: „La cum face el în obrăzniciile lui, nu poate să fie decât general. E general de securitate… Și după vezi că vine un judecător și te condamnă și zice >”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarație suprinzătoare: „O să mă enerveze de o să intru eu în politică”

Deși a spus-o în repetate rânduri că nu se mai gândește să ocupe nicio funcție publică, Gigi Becali a oferit declarația zilei și e gata să revină în politică:

„El e poporul de o să mă enerveze de o să intru eu în politică și o să-i arăt eu cine e poporul lui, că tot face el de 20 de ani și nu-i face nimeni nimic”, a spus Gigi Becali, la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Vasile Dîncu l-au scos din sărite pe Gigi Becali: „Nu avem un contract cu clubul FCSB!”

Vasile Dîncu a susținut că nu există niciun cadru legal pentru ca stadionul Ghencea să fie închiriat către FCSB, iar ministrul se declară revoltat de faptul că CSA Steaua nu poate promova în Casa Pariurilor Liga 1: „Nu are nicio legătură cu biografia mea, cu faptul că sunt din Cluj. Problema ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion.

Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment în acea dată, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta și nu știu care e situația. Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru. E o problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion și nici căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Cine revendică acest stadion este poporul român. Nu eu iau hotărârile cine intră pe Ghencea din Liga 1, sunt chestiuni comerciale, cred, care țin de program. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa, nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT