Gigi dă de pământ cu “Mbappe” Coman: “Poate să rămână un nimeni!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/02/2018, 18:47
Gigi dă de pământ cu “Mbappe” Coman: “Poate să rămână un nimeni!”

FCSB a ratat şansa să treacă pe primul loc în Liga 1 Betano, după ce a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1. Gigi Becali a susţinut că va face tot ceea ce este posibil să lea credit tinerilor fotbalişti din lotul lui Nicolae Dică şi i-a transmis un mesaj lui Florinel Coman.

Florinel Coman are aceeaşi cotă ca acum un an. Asta pentru că el n-a avut cotă. N-avea ce să scadă. Încă mai sper că vom lua bani mulţi pe el. Nu mă dezic de ceea ce am spus, am vorbit cu el ieri. I-am spus că rămân la părerea că pot lua pe el zeci de milioane. Există posibilitatea să rămână un om de rând, un nimeni, să aibă câteva sute de mii în cont peste câţiva ani sau să piardă şi banii ăia. Sau, poate să ia 15 milioane pe an. Trebuie să muncească. Nu se poate fără muncă”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Gigi Becali vrea să pună mâna pe banii din Liga Campionilor

Gigi Becali a anunţat că vrea să ia titlul pentru a pune mână pe banii din Liga Campionilor. Cu această ocazie, patronul celor de la FCSB a susţinut că fotbaliştii vor avea şi ocazia să joace meciuri puternice în cupele europene.

Dacă nu ai bani, nu poţi să faci fotbal. Eu vreau campionatul pentru că vreau banii din Liga Campionilor. Ce vreau să fac eu? Vreau să le dau copiilor meciuri internaţionale, foarte tari. Că să fac asta, să câştig bani, trebuie să pregătesc viitorul. Viitorul e în bani mulţi. N-am nevoie pentru mine de bani. Că să fac o echipă mare, treuie să fac bani mulţi. Eu i-aş folosi pe cei mai în vârstă, dar trebuie să-i scot pe ăştia tineri, să-i vând. Dacă mă ajută Dumnezeu să fac ce am eu în plan, o să vedeţi”, a mai precizat Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.