Dialog halucinant la tv Gigi – Miriuţă: “Îi bagi pe Torje şi Palic?”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
13/02/2018, 20:07
Dialog halucinant la tv Gigi – Miriuţă: “Îi bagi pe Torje şi Palic?”

Patronul Stelei a încercat să afle de la tv cum joacă Vasile Miriuţă şi a profitat de faptul că ambii au fost în direct să îl întrebe dacă Dinamo va juca în primul 11 cu Torje şi Palic, cele mai importante transferuri din vară. Vă redăm în cele ce urmează dialogul dintre cei doi: 

Gigi Becali: – Vasile, spune-mi, îi bagi pe Torje şi Palic duminică?

Miriuţă: – Nu pot să vă spun, nea Gigi.

Becali: – Hai, Vasile. Spune-mi te rog. Joacă Torje şi Palic? Mi-ar plăcea să joace Torje

Miriuţă: – Încă nu am făcut echipa, mă gândesc încă. Dar Torje va fi pe teren, asta cu siguranţă.

FCSB s-a impus în tur

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. Steaua este deja calificată în play-off, dar vrea să ţină aproape de liderul CFR Cluj, în timp ce echipa lui Miriuţă poate prinde play-off-ul cu o victorie.

În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind marcat de Marko Momcilovic, în urma unei faze fixe. Pentru Steaua, derby-ul cu Dinamo urmează la doar 3 zile după meciul tur din Europa League împotriva lui Lazio. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.